Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 4 -et érdemes lenne...

Az iPhone 4 -et érdemes lenne megvenni? Ha igen mik a jó tulajdonságai? Ha nem mi a rossz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:31
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
lehet h az iphone4 prémium kategória, de ha törik a kijelző, vagy csak az üveg, már nem olyan prémium...csak a javítás ára lesz prémium..XD na meg akkor szerezz bele microSIM-et is..meg minden fost..normális telefonba jó a hagyományos SIM kártya..aztán ha megunod, és értelmes telóra akarsz váltani, akkor b*szhatod a kártyád :D emellet meg gyorsabban el fogják tőled lopni..de az már legyen a te gondod XD vedd meg, ha annyi pénzed van, és vegyél nekem is ajándékba, ma van szülinapom :)
2011. aug. 20. 02:59
 32/39 anonim ***** válasza:
utolsó: ha 2 méterről leejted, az SGS2, meg HD7 is összetörik, nem mondták még? a Gorilla Glass is össze tud törni...
2011. aug. 20. 11:15
 33/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:15

viszont legalább azok nem karcolódnak agyon már attól, ha leteszed őket az asztalra. meg nem ujjlenyomat mágnesek

2011. aug. 20. 11:29
 34/39 anonim ***** válasza:
utolsó igen, megint én vagyok amúgy. nem maga a leejtésen volt főként a hangsúly, hanem a javítási díj mértékén. :)
2011. aug. 20. 16:27
 35/39 anonim ***** válasza:
sosem fogjátok megérteni, hogy miért jó az iphone, mert állandóan az anyagi oldaláról nézitek, ezért nem is való nektek, ez olyan embereknek való, akik nem pár filléren kattognak, hanem minőséget akarnak. miért lopnák el tőlem? olyan gyakran lopdosnak telefont? tőlem nem lopják el, az biztos, nem járok olyan helyekre, ahol ez előfordulna
2011. aug. 20. 23:55
 36/39 anonim ***** válasza:
mondom, hogy nekem volt, de valahogy nem tűnt minőségibbnek, mint egy htc. sőt a 3gs az gagyibb is volt anyaghasználatra. de ha az utcán meglátja nálad egy cigány, akkor hívja a bandát és elveszik. mert náluk dzsukelnek számítanak az eppöl cuccok
2011. aug. 21. 10:47
 37/39 anonim ***** válasza:
így nem lehet hozzáállni a dolgokhoz, akkor ne vegyél semmi drágát, akkor se ha megtehetnéd, mert ellopják.....
2011. aug. 21. 21:49
 38/39 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-20 23:55

nincs olyan hely, ahol nem lopnának(engem pl strandon, zárt szekrényből loptak meg egy telóval..10enéves cigányok feltörögették a szekrényeket...)amúgy nekem is volt már régebben 3g-m(jó persze régen volt...) és akkor váltam meg tőle, amikor kezdtek a wifik meghibásodni(alaplapcsere:20-30ezer Ft) én megúsztam, de akkor is történhet vele hardveres meghibásodás, nem csak külső, amit azért elvárnánk egy ilyen árú telótól, hogy tömegesen ne hibásodjon meg ugyanazzal a hibával...és nem tudni, hogy a 4eseknek esetlegesen lehet rejtett hibája, ami idő múlásával jelentkezik. szóval a legkisebb mértékben is az anyagiakat nézzük, még ha van is pénzünk a javításra...mert pl egy htc kibírja x évig is hiba nélkül, és olcsóbb...

2011. aug. 23. 12:43
 39/39 anonim ***** válasza:
a 4-eseken is eléggé kezdenek befosni az alaplapok mostanában...
2011. aug. 23. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!