Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 4 -et érdemes lenne...

Az iPhone 4 -et érdemes lenne megvenni? Ha igen mik a jó tulajdonságai? Ha nem mi a rossz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
de kit érdekel a htc szenzáció, amikor sokkal letisztultabb a megjelenése az iphone-nek, aki igényes, az úgyis az iphone-t veszi, de te ezt nem értheted.
2011. aug. 19. 10:56
 12/39 anonim ***** válasza:
ha csak a naptárt nézegeted meg a feljegyzéseket akkor neked mi a faszéé van szifonod? :P
2011. aug. 19. 10:56
 13/39 anonim ***** válasza:

nem tudsz micsináni a pénzeddel?

amugy a kérdezőnek válaszolva: a Samsung Galaxy S 2 jelenleg a világ legjobb mobilja! :)

2011. aug. 19. 10:58
 14/39 anonim ***** válasza:
igen, csak azokat nézegetem, és nagyon is tudok bánni a pénzzel, ha megengedhetem magamnak, akkor miért ne vegyem meg?
2011. aug. 19. 11:00
 15/39 anonim ***** válasza:
mér letisztult? sokkal nehezebb kezelni, mert csak 1 gomb van rajta. volt 3GS-em pár hónapig, meg volt nálam pár napig iphone 4 is, úgyhogy ismerem őket. Most HTC Desire HD-m van és sokkkal nagyobb élmény rajta bármit csinálni. És szerintem minőségibb is meg gyorsabb is. Meg nem karcolódik összevissza, ha leteszem az asztalra. (sőt egyáltalán nem karcolódik)
2011. aug. 19. 11:01
 16/39 anonim ***** válasza:
2011-ben az iphone4 már rég nem számít mercinek.Nemcsak kívül,de belül is simán veri szinte minden most kijövő telefon.Az iphone-nak jelenleg csak az ára lehet merci.A kedvenc gyártód szerinted szeptemberben milyen telefonnal fog előrukkolni...?2 magossal szintén.
2011. aug. 19. 11:01
 17/39 anonim ***** válasza:

értem én! de hát akkor is akkor jó lett volna neked akár egy sony ericson k750i is enyi erővel ha csak eree kell a telo!

de a te pénzed! azt csinálsz vele amit akarsz!

amugy meg bocs az elözö hangnemé!

2011. aug. 19. 11:02
 18/39 anonim ***** válasza:
de nem értitek, engem nem érdekel, hogy teljesítményben mi mennyire veri, mert nem játszogatok rajta meg hasonlók.
2011. aug. 19. 11:05
 19/39 anonim ***** válasza:
de hát akkor mért kellet pont ilyen telot venni? ezt nem értem! már bocsi!
2011. aug. 19. 11:06
 20/39 anonim ***** válasza:
hogy ő legyen a boss, mert eppölje van
2011. aug. 19. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!