Az iPhone 4 -et érdemes lenne megvenni? Ha igen mik a jó tulajdonságai? Ha nem mi a rossz?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:31
11/39 anonim válasza:
de kit érdekel a htc szenzáció, amikor sokkal letisztultabb a megjelenése az iphone-nek, aki igényes, az úgyis az iphone-t veszi, de te ezt nem értheted.
12/39 anonim válasza:
ha csak a naptárt nézegeted meg a feljegyzéseket akkor neked mi a faszéé van szifonod? :P
13/39 anonim válasza:
nem tudsz micsináni a pénzeddel?
amugy a kérdezőnek válaszolva: a Samsung Galaxy S 2 jelenleg a világ legjobb mobilja! :)
14/39 anonim válasza:
igen, csak azokat nézegetem, és nagyon is tudok bánni a pénzzel, ha megengedhetem magamnak, akkor miért ne vegyem meg?
15/39 anonim válasza:
mér letisztult? sokkal nehezebb kezelni, mert csak 1 gomb van rajta. volt 3GS-em pár hónapig, meg volt nálam pár napig iphone 4 is, úgyhogy ismerem őket. Most HTC Desire HD-m van és sokkkal nagyobb élmény rajta bármit csinálni. És szerintem minőségibb is meg gyorsabb is. Meg nem karcolódik összevissza, ha leteszem az asztalra. (sőt egyáltalán nem karcolódik)
16/39 anonim válasza:
2011-ben az iphone4 már rég nem számít mercinek.Nemcsak kívül,de belül is simán veri szinte minden most kijövő telefon.Az iphone-nak jelenleg csak az ára lehet merci.A kedvenc gyártód szerinted szeptemberben milyen telefonnal fog előrukkolni...?2 magossal szintén.
17/39 anonim válasza:
értem én! de hát akkor is akkor jó lett volna neked akár egy sony ericson k750i is enyi erővel ha csak eree kell a telo!
de a te pénzed! azt csinálsz vele amit akarsz!
amugy meg bocs az elözö hangnemé!
18/39 anonim válasza:
de nem értitek, engem nem érdekel, hogy teljesítményben mi mennyire veri, mert nem játszogatok rajta meg hasonlók.
19/39 anonim válasza:
de hát akkor mért kellet pont ilyen telot venni? ezt nem értem! már bocsi!
20/39 anonim válasza:
hogy ő legyen a boss, mert eppölje van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!