Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 4 -et érdemes lenne...

Az iPhone 4 -et érdemes lenne megvenni? Ha igen mik a jó tulajdonságai? Ha nem mi a rossz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
mert minőségi, jól néz ki, és ha megtehetem, akkor meg is veszem
2011. aug. 19. 11:08
 22/39 Dave46 ***** válasza:
Lassan ott tartunk hogy a piacon is olyan almát vesznek az emberek amibe bele van harapva mert az a raj!!!
2011. aug. 19. 11:09
 23/39 anonim ***** válasza:
amúgy elmondanátok, hogy játékon kívül mi az a dolog, amire nektek nagyon kell a 2 magos android?
2011. aug. 19. 11:15
 24/39 anonim ***** válasza:
majd jelennek meg alkalmazások, amik támogatják, a következő android is támogatni fogja (így még gyorsabb lesz), 1080p videók nézése. persze akkor már nem fogod feleslegesnek tartani, ha a következő iphone-ba is az lesz...
2011. aug. 19. 11:21
 25/39 anonim ***** válasza:
ha nem fog tetszeni a köv. iphone kinézete, nem veszem meg
2011. aug. 19. 11:23
 26/39 anonim ***** válasza:
amúgy amit te iphone-nak tartasz az fizikailag egy Samsung meg egy LG :) mert a samu szállítja hozzá a hardvert, az LG meg a kijelzőt. csak a szoftver Apple rajta.
2011. aug. 19. 11:33
 27/39 anonim ***** válasza:
én miért fogok i5 kijövetele után i4et venni és nem pl HTC-t? mert utálom az androidot, sok minden csak be van hányva egy helyre, szaggat sokszor egy jó telón is, és csúnya nekem, nehézkesebb, logikátlanabb a kezelése is.
2011. aug. 19. 12:30
 28/39 anonim ***** válasza:
a 2.3 megnézném, hogy melyik telón szaggat...amúgy kinek mi, nekem pl túl egyszerű volt az ios. Szeretem az androidban, hogy lehet variálni, vannak widgetek, meg csicsák, nekem az jobban átjött valahogy.
2011. aug. 19. 12:33
 29/39 anonim ***** válasza:

Vegyed, arra b4szod el a pénzed amire akarod. Prémium megjelenés...kb ugyanúgy néz ki az sgs2 is csak nincs egy félbeharapott alma a hátulján.

A mostani piacon meg igen messze van a Mercitől már, most már inkább a Suzuki kategóriába van :)

Azért kell iphone4, hogy nézegesd a naptáradat?

A sima sgs-el volt egy szinten, ami most 90e, az iphone4 meg 180e, enyhe árkülönbség.

2011. aug. 19. 22:17
 30/39 anonim ***** válasza:
a sima sgs is jobb nála hardveresen, meg kijelzőben
2011. aug. 19. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!