Az iPhone 4 -et érdemes lenne megvenni? Ha igen mik a jó tulajdonságai? Ha nem mi a rossz?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:31
21/39 anonim válasza:
mert minőségi, jól néz ki, és ha megtehetem, akkor meg is veszem
22/39 Dave46 válasza:
Lassan ott tartunk hogy a piacon is olyan almát vesznek az emberek amibe bele van harapva mert az a raj!!!
23/39 anonim válasza:
amúgy elmondanátok, hogy játékon kívül mi az a dolog, amire nektek nagyon kell a 2 magos android?
24/39 anonim válasza:
majd jelennek meg alkalmazások, amik támogatják, a következő android is támogatni fogja (így még gyorsabb lesz), 1080p videók nézése. persze akkor már nem fogod feleslegesnek tartani, ha a következő iphone-ba is az lesz...
25/39 anonim válasza:
ha nem fog tetszeni a köv. iphone kinézete, nem veszem meg
26/39 anonim válasza:
amúgy amit te iphone-nak tartasz az fizikailag egy Samsung meg egy LG :) mert a samu szállítja hozzá a hardvert, az LG meg a kijelzőt. csak a szoftver Apple rajta.
27/39 anonim válasza:
én miért fogok i5 kijövetele után i4et venni és nem pl HTC-t? mert utálom az androidot, sok minden csak be van hányva egy helyre, szaggat sokszor egy jó telón is, és csúnya nekem, nehézkesebb, logikátlanabb a kezelése is.
28/39 anonim válasza:
a 2.3 megnézném, hogy melyik telón szaggat...amúgy kinek mi, nekem pl túl egyszerű volt az ios. Szeretem az androidban, hogy lehet variálni, vannak widgetek, meg csicsák, nekem az jobban átjött valahogy.
29/39 anonim válasza:
Vegyed, arra b4szod el a pénzed amire akarod. Prémium megjelenés...kb ugyanúgy néz ki az sgs2 is csak nincs egy félbeharapott alma a hátulján.
A mostani piacon meg igen messze van a Mercitől már, most már inkább a Suzuki kategóriába van :)
Azért kell iphone4, hogy nézegesd a naptáradat?
A sima sgs-el volt egy szinten, ami most 90e, az iphone4 meg 180e, enyhe árkülönbség.
30/39 anonim válasza:
a sima sgs is jobb nála hardveresen, meg kijelzőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!