Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade és Galaxy Mini?...

ZTE Blade és Galaxy Mini? Segítség!

Figyelt kérdés

Holnap megyünk telefont venni, szóval sürgős. Sok ilyen kérdés volt, de feltenném megint. Minit láttam csak eddig, ki is próbáltam. A kérdéseim a következők:

- Szerintem a Samsung megbízhatóbb. Szerintetek is?

- A ZTE Blade szól olyan minőségben hangszórón, mint a Mini?

- Tényleg nagyon rossz fülest adnak ZTE Bladehez?

- A Mini egész szép képeket csinál. A Blade tényleg olyan rosszakat készít, mint amik Mobilarénán voltak?

- Egy fiúnak melyik lenne jobb? (15/f)

+ Kérlek ne offoljatok. Szerintem tökéletes a Mini felbontása ahhoz a kijelzőhöz és a Samsung kezelőfelület is jó. Sokat számít, hogy nagyobb a Blade kijelzője? Előre is köszönöm :)

2011. aug. 16. 21:05
1 2
 11/19 anonim válasza:

Jah, és még valami! Ez nálam mondjuk az egyik legfontosabb szempont telefonvásárláskor, de a telekommunikációs multik valahogy ezt sosem tartják fontosnak közölni sehol (hulljon a férgese effektus). A SAR (head) értékre gondolok, ami a fejedre kibocsájtott sugárzás értékét jelöli.

Ez a Mini esetében 0.96 W/kg [link] ,

a Blade-nél pedig 1.35W/kg értéket találtam [link]

Ebből a szempontból jóval kedvezőbb vétel a Mini.

2011. aug. 16. 22:18
 12/19 anonim ***** válasza:

A nagy felbontás nem csak a szebb kép miatt fontos!

Kis felbontáson sok alkalmazás, játék el se indul, a market fel sem ajánlja.

Gondolom játszani is szeretnél az androiddal?!

Mini 240 x 320

Blade 480 x 800

[link]

2011. aug. 16. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Kedves előző: hol lehet megnézni mennyi a telefon SAR értéke?
2011. aug. 16. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Beelőztek. Előző elöttinek szólok :D
2011. aug. 16. 22:24
 15/19 anonim válasza:

A linkjeim nem látszódnak? Direkt beraktam, hogy nem csak hasra ütésre írogatok. De egyébként barátunk a google, beírod a típust, majd a "SAR" szót, és kidobja neked. :)

Egyébként, ha jól tudom, minden telefon használatijában is fel kell tüntetni ezt az értéket!

2011. aug. 16. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Az írja hogy Ace:

Head: 0.69 W/kg

Measured in: 1900 MHz

Body: 1.31 W/kg

Measured in: 1900 MHz

Ez jó érték?

2011. aug. 16. 22:39
 17/19 anonim ***** válasza:
----> ZTE Blade
2011. aug. 16. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyértelmű Blade, ha egy árban vannak oda vissza veri a minit, ha a mini feleannyiba kerül, akkor is jobban megéri a Blade.
2011. aug. 16. 23:55
 19/19 anonim ***** válasza:

"És az előbbihez még a pozitívumok, amiket lefelejtettem: magával ragadó kijelzője van a Mininek! "

Vazz, magával ragadó? Mit írnál, ha pl. 320*480-as felbontása lenne 16M színnel, mert a mininek csak 240*320-as van 256000 színárnyalattal.

2011. aug. 17. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!