Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade és Galaxy Mini?...

ZTE Blade és Galaxy Mini? Segítség!

Figyelt kérdés

Holnap megyünk telefont venni, szóval sürgős. Sok ilyen kérdés volt, de feltenném megint. Minit láttam csak eddig, ki is próbáltam. A kérdéseim a következők:

- Szerintem a Samsung megbízhatóbb. Szerintetek is?

- A ZTE Blade szól olyan minőségben hangszórón, mint a Mini?

- Tényleg nagyon rossz fülest adnak ZTE Bladehez?

- A Mini egész szép képeket csinál. A Blade tényleg olyan rosszakat készít, mint amik Mobilarénán voltak?

- Egy fiúnak melyik lenne jobb? (15/f)

+ Kérlek ne offoljatok. Szerintem tökéletes a Mini felbontása ahhoz a kijelzőhöz és a Samsung kezelőfelület is jó. Sokat számít, hogy nagyobb a Blade kijelzője? Előre is köszönöm :)

2011. aug. 16. 21:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad bele hogy:

A mininek szinte nézhetetlenül rossz a képernyője.

Egyértelműen blade. Szól olyan minőségen és egy agybadugós fülessel remekül szól.

Ha te tudnád MILYEN GIGANTIKUS KÜLÖNBSÉG VAN a mini csúf túl nagy túl kicsi felbontású kijelzője és a ZTE HD kijelzője között. 5-ször akkora a felbontása. A ZTE Blade képernyője melllett a Mini képernyője olyan mint egy nagyon régi kis TV-jé a nagy 82-es átmérőjü LED-hez képest (na jó lehet hogy egy MINIMÁLISAT túlzok :D)

2011. aug. 16. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:

-szerintem a Samsung megbízhatóbb telefon

-igen szól olyan minőségben

-a mini jobb képeket csinál és jobb videókat is tehát jobb.

-15/f nak szerintem nem illik a mini az nagyon kicsi és bladet vennék

+ és szerintem ha miit veszel akkor mini pro-t vegyél

2011. aug. 16. 21:18
 3/19 A kérdező kommentje:

Barkóczi Máté: én nem látom rossznak a Mini kijelzőjét.

Második: Ha Xperiára gondolsz, kösz nem kell. Túl pici és kezelhetetlen + nekem nem kell kicsúsztatható billentyű.

2011. aug. 16. 21:21
 4/19 anonim válasza:
Én egy hete vettem Galaxy Minit, maga az okostelefon koncepció és az android is rohadt jó. A minivel is összességében meg vagyok elégedve, viszont vannak hibái: a kamerája szerintem nagyon gyér képeket készít, a procija szerintem lehetne erősebb, az ébresztőóra funkció meghal a telefon kikapcsolásakor (bár állítólag ez az összes okostelefonnál így van) és az akksija pedig nagyon keveset bír. Durván naponta kell töltenem (aktív használatkor 4-5 óra), ami a normál telefonok 3-4 napja után szerintem nagyon gyér, bár állítólag az összes okosmobil ilyen, sőt az i-phone-ok rosszabbak ebből a szempontból.
2011. aug. 16. 21:33
 5/19 anonim ***** válasza:
De akkor is Blade a jobb :D. Ne érdekeljen hogy kínai. Ezt a telefont nagyon jól eltalálták. Már rég nem árulnak szériahibás darabokat úgyhogy ettől sem kell félned :).
2011. aug. 16. 21:40
 6/19 anonim válasza:
És az előbbihez még a pozitívumok, amiket lefelejtettem: magával ragadó kijelzője van a Mininek! Nem tudom a Blade mit tud, de nekem már ez is tökéletesen megfelel. Design-ra nekem nagyon tetszik a teló, és elég praktikus is, mert egyszer már sikerült betonra (!) ejtenem ezalatt az 1 hét alatt, és nagyon kicsi verődésekkel megúszta, semmi baja azóta sem. (Bár az hozzá tartozik, hogy az aljára esett.)
2011. aug. 16. 21:40
 7/19 anonim ***** válasza:

De az is hogy kivételes darab a tied :). Mert a többi mini nem strapabíró. 3 strapabíró okostelefon létezik: a Motorola Defy, a szeptemberben megjelenő Defy+ és az éppen készülő Samsung Galaxy Xcover. Szerencsés vagy :D.

De azért nem mindegy hogynagyobb kijelzőn HD felbontás vagy nagyobb kijelzőn a legalacsonyabb felbontás (okostelók között :))

2011. aug. 16. 21:46
 8/19 anonim válasza:
Hát, én azért nem nevezném magam szerencsésnek, mert egy szerencsés ember eleve le sem ejti a telefonját... :D
2011. aug. 16. 22:00
 9/19 anonim ***** válasza:
De megtörtént és nem esett szét :). Ez is szerencse :).
2011. aug. 16. 22:11
 10/19 anonim válasza:
szerintem zte blade.nekem is az van.én már 2-szer ejtettem "pofával" betonra és 1 pici karc lett rajta
2011. aug. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!