ZTE Blade és Galaxy Mini? Segítség!
Holnap megyünk telefont venni, szóval sürgős. Sok ilyen kérdés volt, de feltenném megint. Minit láttam csak eddig, ki is próbáltam. A kérdéseim a következők:
- Szerintem a Samsung megbízhatóbb. Szerintetek is?
- A ZTE Blade szól olyan minőségben hangszórón, mint a Mini?
- Tényleg nagyon rossz fülest adnak ZTE Bladehez?
- A Mini egész szép képeket csinál. A Blade tényleg olyan rosszakat készít, mint amik Mobilarénán voltak?
- Egy fiúnak melyik lenne jobb? (15/f)
+ Kérlek ne offoljatok. Szerintem tökéletes a Mini felbontása ahhoz a kijelzőhöz és a Samsung kezelőfelület is jó. Sokat számít, hogy nagyobb a Blade kijelzője? Előre is köszönöm :)
Azt nem írtad bele hogy:
A mininek szinte nézhetetlenül rossz a képernyője.
Egyértelműen blade. Szól olyan minőségen és egy agybadugós fülessel remekül szól.
Ha te tudnád MILYEN GIGANTIKUS KÜLÖNBSÉG VAN a mini csúf túl nagy túl kicsi felbontású kijelzője és a ZTE HD kijelzője között. 5-ször akkora a felbontása. A ZTE Blade képernyője melllett a Mini képernyője olyan mint egy nagyon régi kis TV-jé a nagy 82-es átmérőjü LED-hez képest (na jó lehet hogy egy MINIMÁLISAT túlzok :D)
-szerintem a Samsung megbízhatóbb telefon
-igen szól olyan minőségben
-a mini jobb képeket csinál és jobb videókat is tehát jobb.
-15/f nak szerintem nem illik a mini az nagyon kicsi és bladet vennék
+ és szerintem ha miit veszel akkor mini pro-t vegyél
Barkóczi Máté: én nem látom rossznak a Mini kijelzőjét.
Második: Ha Xperiára gondolsz, kösz nem kell. Túl pici és kezelhetetlen + nekem nem kell kicsúsztatható billentyű.
De az is hogy kivételes darab a tied :). Mert a többi mini nem strapabíró. 3 strapabíró okostelefon létezik: a Motorola Defy, a szeptemberben megjelenő Defy+ és az éppen készülő Samsung Galaxy Xcover. Szerencsés vagy :D.
De azért nem mindegy hogynagyobb kijelzőn HD felbontás vagy nagyobb kijelzőn a legalacsonyabb felbontás (okostelók között :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!