Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja az Iphone-omnak?

Mi lehet a baja az Iphone-omnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettem a mai napon egy iphone 3g-t 16 gigás.

Látszatra semmi baja nem volt, wifi müködött, kamera is, érintő jó, gombok jók, hangszórók jók...

Fotóztam volna vele, kikapcsolt, aztán mikor vissza kapcsoltam, azt irta 20% alatt van az aksija... Feldugtam töltőre, 3-4 perc alatt felugrott köbö 70 %-ra

Annyira már rájtötem, hogy ha pl facebookhoz kapcsolódok, akkor kapcsol ki, valamint ha a kamerán engedélyezve van a helymeghatározás...

Restoret megpróbáltam, nem hatott...

Válaszokat előre is köszönöm

Mi lehet a baja?

2011. aug. 15. 22:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
sztem zsirabb mint a droid
2011. aug. 15. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
1 android egy szarhatarfos olvass 1-2 dolgot vegig tudjak hol gay lekovetnek adnroidon aztis tudjak h szarsz e vagy éppen akármit csinálsz !!
2011. aug. 15. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
És akkor mivan? :) Eddig nem okozott problémát... És honnan tudod, hogy a te kicsi kis tökéletes szifonodon éppen nem a su*ádat figyelik?;)
2011. aug. 15. 23:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Eleg erdekes amit mondasz, ugyanis az Applenek volt ilyen problemaja, hogy a felhasznalok tudta nelkul rogzitettek a toartokodasi helyuket.

Kulomben Android iphone-ra: http://www.youtube.com/watch?v=NO2ZaUOM3Nk

Kulomben szerintem szoftveres a hiba, probald meg frissiteni, bar nem tudom ez az Apple-nel hogy van.

2011. aug. 16. 00:01
 15/15 A kérdező kommentje:
szóval a témára visszatérve? akkor szerintem aksi inkább a szoftvert restoroltam és ugyan ezt csinálja..
2011. aug. 16. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!