Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja az Iphone-omnak?

Mi lehet a baja az Iphone-omnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettem a mai napon egy iphone 3g-t 16 gigás.

Látszatra semmi baja nem volt, wifi müködött, kamera is, érintő jó, gombok jók, hangszórók jók...

Fotóztam volna vele, kikapcsolt, aztán mikor vissza kapcsoltam, azt irta 20% alatt van az aksija... Feldugtam töltőre, 3-4 perc alatt felugrott köbö 70 %-ra

Annyira már rájtötem, hogy ha pl facebookhoz kapcsolódok, akkor kapcsol ki, valamint ha a kamerán engedélyezve van a helymeghatározás...

Restoret megpróbáltam, nem hatott...

Válaszokat előre is köszönöm

Mi lehet a baja?

2011. aug. 15. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Az a baja, hogy Apple termék.
2011. aug. 15. 22:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Okosabbat nem tudtál volna írni ? Neked meg az a bajod , hogy humán termék vagy.
2011. aug. 15. 22:25
 3/15 anonim ***** válasza:
szerintem az akksival lesz valami probléma
2011. aug. 15. 22:26
 4/15 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam, de ez arra vall nem? mert mindnee müködik és elég gyors térereje is van
2011. aug. 15. 22:29
 5/15 anonim ***** válasza:
abból gondolom h az akksival van gond hogy nagyon rövid ödő alatt sokat töltött , de szerintem vidd vissza oda ahol vetted és kérj bele új akksit és reménykedhetsz benne hogy jólesz:)
2011. aug. 15. 23:09
 6/15 A kérdező kommentje:
expreszről vettem, mirét szerinted más nagyobb baja is lehet?
2011. aug. 15. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
való szinű hogy az aksi de lehet hogy rossz a teló op rendszere újra kell rakni. (ANROID 2.3 SOKKKAL JOBBBB)
2011. aug. 15. 23:12
 8/15 A kérdező kommentje:
hallod, rakj már iphone-ra androidot, aztmondom kinyalom a likad
2011. aug. 15. 23:16
 9/15 anonim ***** válasza:
akkor szerezz bele akksit és jólesz:)
2011. aug. 15. 23:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem iphone-ra kell android, hanem mobiltelefonra;) Apple-nek megvan a saját maga kis világa, amibe bezárkózott. Itt szívják meg a szifon-használók. Bezzeg az android...
2011. aug. 15. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!