Honnan lehet tudni, hogy lejárt a SIM kártyám?
Kedves Válaszadó
Nagyon Szépen Köszönöm a választ,tulajdonképpen nekem az a problémám,hogy ma töltöttem fel a telefonom egyenlegét(igaz előtte legalább egy évig nem volt feltöltve,de én soha nem kaptam sms-t,hogy töltsem fel az egyenlegemet,mert lejár)és nem tudok vele sem sima sem képes sms-t küldeni,mindig azt írja ki,hogy üzenetküldési hiba,viszont az elküldött üzenetekben van,és a címzett ennek ellenére nem kapja meg.Ezt biztosan tudom,mert ideszólt,hogy nem ment át.No most azt szeretném tudni,hogy ez miért van.Nagyon Szépen Megköszönöm,ha erre is válaszolsz.Szia:Kriszti
Kedves Válaszadó
Igen,telefonálni tudok,ezt is kipróbáltam,és működik,így aztán nekem ötletem sincs,hogy mi lehet a baj.Neked van?Kérlek Szépen Írd Meg Nekem.Nagyon Szépen Köszönöm
Szia
Ezek szerint még nem járt le a kártya. Vagy hibásan van beállítva az üzenetközpont telefonszáma, vagy már elöregedett a SIM kártya és meghibáodott.
Üzenetközpont számok:
T: +36309888000
Pannon: 9000749 (tudtommal 0620 vagy +3620 nélkül)
Voda: +36709996500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!