Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor lejárt a kártyám?

Most akkor lejárt a kártyám?

Figyelt kérdés
Küldött egy sms-t hogy hamarosan lejár a kártyám én feltöltöttem a telefonomat és rá egy hónapra ismét küldte az sms-t hogy lefog járni a kártyám, ekkor már nem töltöttem fel és azt írta hogy elveszett a számom. Engem még tudnak hívni de én nem tudok senkit.
2010. dec. 13. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát
2010. dec. 13. 16:04
 2/6 Kriszti83 válasza:
Menj be a szolgáltatódhoz, szerintem még nem veszítetted el a számod.
2010. dec. 13. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem 3e Ft-al töltötted fel, akkor az csak egy hónapig érvényes, nem hosszabitja meg egy évre! De ha 3ezret raktál rá, akkor azonnal beszélj az ügyfszolgálattal
2010. dec. 21. 06:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Üdv!

ha harmincas vagy akkor hívd ezt (ingyenes)

*102#

itt kiírja mennyi van a telón és hogy meddig érvényes

egyébként minden szolgáltatónál van egy ilyen szám

2010. dec. 21. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.:)

70-es vagyok

de már mind1 már új kártyám van.:)

2010. dec. 21. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja a voda?? Az trükközni szokott, én is jártam úgy, hogy hiába töltöttem fel, nem egy évre adták, mint ahogy reklámozták, hanem többször fel kellett tölteni 3ezerrel és csak akkor volt egy év! Azokra nagyon oda kell figyelni, engem mással is többször átvágtak! pld reklámba hirdették, hogy jutalomperceket adnak automatikusan, de helyette sms-kedvezményt kapott édesanyám, amit egyáltalán nem tudott használni :(
2010. dec. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!