Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Egyenlegem felhasznáhatósága...

"Egyenlegem felhasznáhatósága lejárt", így inaktívvá vált a p-os SIM kártyám. Meg lehet menteni még valahogy?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem fel kell tölteni a kártyát csak, és asszem 3600 al kell ilyenkor, de várj még más véleményt..
2009. febr. 19. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a Pannonos ügyfélszolgálatot, bizti tudják. Bocs de okosabb nem jutott eszembe...:-(

Kérj kölcsön egy telót ha a tiéd nem műkszik, az ügyfélszolgálat bármikor hívható és ingyenes.

2009. febr. 19. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában úgy szokott lenni, hogy, ha feltöltöd a kártyád, annak egyenlege egy bizonyos ideig használható fel. Ha ez az időpont elérkezik, az egyenleged nullázódik, sajnos (Kellemetlen saját tapasztalat, kb. összesen 8500 Ft-omtól szabadított meg így a "másik" szolgáltató.). Ez után van egy amolyan türelmi idő szerű dolog, ameddig még feltöltéssel aktiválhatod a kártyád, de a régi egyenlegedet ekkor sem kapod vissza, az végérvényesen elvész. Viszont a számod megmarad. Ha a türelmi időn is túlszaladnál, nos akkor béke poraira, a sim kártya is kimúlik örökre.
2009. febr. 20. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Általában egy éven belül le kell beszélni az egyenleget és ez azért általában működik. Én nem telefonálok sokat ( szeptemberben töltöttem a kártyámra 3000 ft-ot még kb. a fele megvan), mégsem szokott baj lenni abból, h letelik az egy év és még nem beszéltem le.
2009. febr. 20. 08:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt a türelmi idő-dolgot nem tudom, h mennyi, mert még olyan sok idő nem múlt el az inaktivizálódás óta (kb. 10 nap). Tényleg a Pannon Üfsz. lesz a legbiztosabb, köszi!
2009. febr. 20. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen inaktív, vagy térerő azért még van? Ha az is eltűnik, akkor halt meg teljesen a kártya. Addig fel lehet tölteni, és működik rendesen (illetve addig hívni is lehet az adott kártyát).
2009. febr. 20. 11:50
 7/9 A kérdező kommentje:
van térerőm! akkor nem tűnik el a feltöltés sem...?
2009. febr. 21. 15:28
 8/9 anonim válasza:
nah ha van még térerőd akkor még fel tudod tölteni a kártyát és ami összeg van rajta az megmarad ,de mindenképp 3000 ft-al töltsd,mert at 1000 ft csak 3 hónapra érvényes,a 3000 pedig 1 évig:D
2009. febr. 22. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Telenornál a lejárat után még 1 hónapod van, hogy megmentsd a számodat attól, hogy másnak kiadják rakjál rá 3ezret és egy évig megint élni fog a kártya
2014. máj. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!