Miért szeretitek a Samsung Galaxy Ace-t?
Figyelt kérdés
vélemények róla annál pls kicsit többet hogy jó2011. aug. 11. 14:03
21/23 anonim válasza:
dehogy jár 2gb-os hozzá mindenhol. a gyári csomagjába csak egy töltő meg usb kábel van, azt csá. meg nem lesz 2,158gb helye, mert a 2gb-os karinál kb 1600 mega használható+ hozzáadjuk a teló 160 mega belső memóriáját (aminek a fele se elérhető a gyárilag rajtlevő cuccok miatt) tehát lesz kb 1650 mega helye. rárak pár zenét, aztán volt-nincs tárhely. plussz a ace-ben gyenge hardver van, ezért csak a saláta progikat tudja normálisan futtati. az ace-nél a böngészőben flash nincs, max a bannereket látod a honlapokon, meg a youtube-ot (teljes képernyőn azt se mert nem bírja a hardver)
22/23 anonim válasza:
Hülyeség Ace-t venni, de én már nem fogom senkinek elmondani. Elegem téptem a szám, meg egyébként is az ő dolguk.
Viszont Ace-nél 512-Mb ROM van (Defy-ben 2Gb), de csak 158 (Defy-ben kb.1,3) elérhető, szóval nem kell semmit a 158-ból levonni. A 2Gb-os kártyából viszont tényleg nem vontam le, ebben igazad van. De szerintem azok, akik Ace-t vesznek, csak kinézetet néznek, vagy a Motorolát tartják "nem menőnek", itt pedig csak igazolni próbálják a döntésüket maguknak. Ezek általában 13-17 éves kérdezők, akik nem értenek a telefonokhoz, és nagyon nehéz velük megértetni, hogy milyen hulladék a telefon az árkategóriájában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!