Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szeretitek a Samsung...

Miért szeretitek a Samsung Galaxy Ace-t?

Figyelt kérdés
vélemények róla annál pls kicsit többet hogy jó
2011. aug. 11. 14:03
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
én nem is szeretem
2011. aug. 11. 14:11
 2/23 anonim ***** válasza:
Én azért szeretem mert nekem is ilyen van és teljesen meg vagyok vele elégedve
2011. aug. 11. 14:14
 3/23 Panda Péter ***** válasza:
én kifejezetten nem szeretem, mert a tudásához képest túlárazott.
2011. aug. 11. 14:18
 4/23 anonim ***** válasza:

Panda Péter - +1

Mindig ezzel jövök, DEFY-t vegyen, akinek ilyen árban Android kell.

2011. aug. 11. 14:36
 5/23 Panda Péter ***** válasza:
jó, azért a defy se best buy, mert annak a szoftveres supportja hulladék (frissítések), de az legalább hardveresen korrekt.
2011. aug. 11. 14:47
 6/23 anonim ***** válasza:
ja, a defy 1 árban van vele és mindenben jobb. a support kivételével
2011. aug. 11. 14:58
 7/23 anonim ***** válasza:
De Defy-t nem azért vesz az ember, hogy gyári rommal használja.Nem a szoftver miatt vesszük, hanem a hardver miatt.Egy jó CM7 rommal megy, mint az állat!
2011. aug. 11. 16:54
 8/23 anonim ***** válasza:

+1

Csak akkor vegyél Ace-t, ha nagyon nem akarsz romolgatni, de egyébként nagyon egyszerű a dolog.

2011. aug. 15. 10:57
 9/23 A kérdező kommentje:
és az mire jó? mi az hogy romolgatni?
2011. aug. 15. 14:53
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem hivatalos, Custom ROM-okat raksz fel a telefonodra, amikkel az Android operációs rendszert frissítheted és személyre szabhatod a telefonodat. Nagyon meg tudják dobni a telefon sebességét, és Defy-re fejlesztenek talán legjobban mostanában (Galaxy S mellett). A Motorola általában nagyon lassan frissíti a telefon oprendszerét, ezért szokták mondani, hogy szerencsésebb, hogyha a user maga intézi a dolgot, és felrak egy ilyen Custom romot (amik általában sokkal jobbak, mint a gyártó által kiadott hivatalos frissítések). Samsung már frissebb op.rendszerrel jön, ezért ott pl. alapból lehet alkalmazásokat SD kártyára telepíteni, míg Defy-re nem. De azzal is számolni kell, hogy míg az Ace 160mb belső tárhellyel jön, addig a Defy kb. 1-1.5gb-tal. Mindenképpen a Defy-t érdemesebb megvenni, hacsak nem akarsz 1gb-nál több alkalmazást föltenni (egy alkalmazás kb. 5mb, persze vannak ~100megás játékok is), és nem akarod piszkálni a telefont (nagyon sok segítőkész ember van pl. mobilarena fórumain is, akik segítenek az ilyen dolgokban).
2011. aug. 15. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!