Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri lg optimus one-t venni?

Megéri lg optimus one-t venni?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék első androidos telefonnak főleg játszani kéne!

Azt meg birom csinálni hogy úgy lehessen plusz oldalt tenni mint a galaxy miniben?

Ne csak 5 vagy 7 oldalt lehessen!

Lehet kicsinyíteni azt az oldalt ahol a widgettek vannak hogy egyszerre lássam az összes oldalt mint aminibe és úgy tudjak plussz oldalt hozzá tenni?

2011. aug. 10. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy max. 7 oldalt lehet csinálni. Ennél azért nem hinném, hogy több kéne. Ha mégis több kell akkor letöltöd a Go launcher ex-et. Ott 30-at is lehet.

A kicsinyítés az meg itt is van. Látod az összes létrehozott oldalt az összes rápakolt dologgal.

2011. aug. 10. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen 7-et lehet vagy 5-öt!

De nem lehet 1,2,3,4,6

mini-nél igen

2011. aug. 10. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem egészen értelek. Mi ez az 1,2,3,4,6? Max. 7-et lehet vagy 5-öt, ha te ennél kevesebb akarsz használni akkor kevesebbet. Ha te a nem használt lapokat nem akarod ott akkor törlöd őket mint a mininél. Ha meg többet akarsz akkor a már fent említett Go launcher Ex-et tudom ajánlani.
2011. aug. 10. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Vagy 5 vagy 7 oldalt csinálhatok!

tehát nem lehet mondjuk 4 oldal

Tehát nem lehet 5-nél kevesebb oldal

2011. aug. 10. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Így már értem. Egy olyan dolog ami szerintem nem szempont egy androidos telefonnál. Mégpedig azon egyszerű oknál fogva, hogy ha nem tudná úgyis van rá alkalmazás ami tudja. Az általam már említett go launcher ex-nél lehet törölni. Ha neked az optimus one jobban tetszik mint a galaxy mini és csak ez az egy dolog miatt vennéd a minit akkor megnyugodhatsz. Megveszed az LG-t és ha nem tudja akkor letöltöd a go launcher ex-et (vagy a sima go launcher-t, adw, adw ex, launcher pro, panda home stb.) és kész.
2011. aug. 10. 17:17
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi!!!

még egy ucsó kérdés ha kicsinyítem azt az oldalt ahol a widgett van láttom egyszerre mind az 5 oldalt??

Ja és még valami!Azt az oldalt ahova widgetet teszek hogy hívják?

2011. aug. 10. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Homescreen-nek hívják, szóval kb asztal. Igen, ha a home gombot megnyomod, kiugrik kicsinyítettbe és látod az összes homescreent
2011. aug. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!