Megéri megvenni az LG Optimus P500-at? >>Bővebben>>
Figyelt kérdés
Szeretnék egy új androidos telefont venni és ez a kis LG telefon megtetszett nekem de olvastam olyat hogy játék közben ha valaki hozzáér a képernyőhöz akkor a Cpu felpörög 100%-ig... Nos ez valóban így van? Mert főleg telefonálás és játék miatt veszem...
Várom a tapasztalt válaszolókat! :)
(Amúgy ilyet h ZTE v ilyen nagyságrendű árban ne is írjatok válaszokat mert nem tudom megvenni--> Ez is csak azért jó mert előfizetésben venném és olcsó a havidíj)
2011. okt. 5. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni a másik telefon amiben gondolkodom a Hauwei U8500.. Melyik a jobb?
2011. okt. 5. 16:51
2/3 anonim válasza:
Érdemes az LG-t. Hiszen tudod: Life's Good ;-)
3/3 anonim válasza:
Igen, ha hozzáérsz a kijelzőhöz, embertelenül elkezd akadni a játék, de ez egy főzött rommal vagy akár egy szimpla kernellel könnyen orvosolható (amúgy már a gyári 2.3-as romban is javítva van ez a hiba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!