Szerintetek megvegyem? :/
Motorola Defy-t szeretnék venni.Most gyűlt össze a pénz rá, 2 évig gyűjtöttem.Nagyon tetszik a teló, de most elbizonytalanodtam.Nem tudom hogy megvegyem-e.Segítsetek plz!
13/f
Ennél a romnál nincs gond a stabilitással és halálra sincs tuningolva.
Csak nézz utána az xda-n.
"Ejjha...mondjuk halálra tuningolva én is el tudok érni 5500 pontot lazán...csak ugye a stabilitás a kérdés"
Mondjuk akkor nem ismered a kuyadroidot...
"Ejjha...mondjuk halálra tuningolva én is el tudok érni 5500 pontot lazán...csak ugye a stabilitás a kérdés"
Mondjuk akkor nem ismered a kuyadroidot..."
Hát kuyadroiddal is csak 1000-1500 pont
Hát mintha 1200-at írtam volna.
Nálad az nem 1000-1500 között van?
A stabilitása pedig a legjobb a 2.3.4-esek között. A 2.3.5-el még nem foglalkozok, mert most kezdte csinálni, talán majd a következő verziót.
Vegyél inkább xperia mini pro-t.
Ütésállóságon kívül mindenben jobb mint a defy.
...és még az iPhone a szar, mert jailbreak-el az igazi...
főzzetek csak ROM-ot -.-
Kérdésre válaszolva, szerintem várjál karácsonyig, addigra jobb modelleket is kapsz egy Defy árából, és szerintem még tudsz gyüjtögetni addig :)
Motorola Defy nagyon jó, de 2.1 Androiddal kicsit lejárt már! Ne főzögessetek nem vagytok szakácsok!
Nem ér meg egy garancia bukást!
Nem értem minek buzerálni a telefonokat. Mi lóf...ra akarjátok használni vagy használjátok! Ez nem sorverseny, hogy minél több pontod van annál fa...bb gyerek vagy!
Nekem egy HTC Desire HD-m van. 1 magos 1 ghz proci 768 MB rammal. Repül! És nem főztem meg "sütöttem" semmit!
Vegyél inkább SE Mini Pro-t vagy HTC Wildfire S-t. Jobban jársz és nem kell a konyhában sem járatosnak lenned! :)))
ez az utolsó tetszik :))
Am ha van olyan fokon az angolod, hogy tudod használni, akk oké. de ha nem... akkor is mivan? ott az internet, a szótár majd lefordítod. ha neked kell a telefon, akk vedd meg. am én is akartam ilyet, de végül nem ilyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!