Melyik a jó aksi? , megvegyem e?
van egy zsír htc-m és vennék bele aksit hogy legyen ha valami olyan van,de nem tudom hogy meg vegyem-e. a hátlapján az van hogy 16aa mAh de KINAI szerintetek?? ráadásul 3db aksi és egy hálozati töltovel max 3500 ft átszámitva.
valaki vmi 5let?
A zsír már utalt is a HTC nevére: Dezsíre HD. Gondolom mindenki érti. (Desire HD aki nem :D)
1. kérdésem: Ugyanilyen 1600 mAh-s aksi van benne?
2. kérdésem: Miért baj ha az aksi kínai? Bár Tajvan jelenleg nem jut eszmbe hol van. (ugyam is ott székel [nem úgy székel] a HTC)
Válasz: Minek neked 3aksi? Szerintem keress inkább olyat amibe 1 aksit adnak azzal jobban járnál pénzügyileg. Mellesleg: Desire-d van vagy Desire HD vagy Desire S vagy Desire Z?
3db bol 2db el van adva igy csak egy marad nekem.
desire hd-m van 1250-es vagy 30mAh van benne gyűrilag:S
sőt ha jol tudom a htc is kinai
de jó!!
az egy dolog hogy itthon mennyi a gyári ami lehet hogy nem is gyári!
gyári 1db 1200mAh 7000ft
ami a linknél van 3db 1600mAh max a mostani usd árfolyam 185ft :S nos 2000ft....
Ezt hívják gyárinak, nézd meg az árát. Aztán gondolkozz, hogy a te általad linkelt az gyári e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!