A sony ericsson xperia x10 mini pro-ra le lehet tölteni pdf olvasót? A Market az ingyenesen használható? Ingyenesen tölthetek le játékot?
Igen, Market-ről tudsz letölteni Adobe Readert. A Market ingyenesen használható csupán akkor nem ha 3G-vel kapcsolódsz rá, mivel az adatforgalmat ki kell fizetned, de ha wifivel kapcsolódsz akkor teljesen ingyenes. Vannak ingyen játékok is: rámész, hogy GAMES, aztán kiválasztod, hogy FREE és azok mind ingyenesek.
Ha van még kérdésed vagy valamit nem értesz írd ide! :)
Elnézést,h.be teszem ide a kérdésem!!De talán a Te válaszolód tud nekem is segíten!Senki nem segített eddig és már nagyon zavar ez a s...fej aki hívogat!,,Sziasztok!
Valaki egész délután és még most is egyfolytában visszahívót küld nekem.Visszahívtam 3x,nem vette fel.Hívogatott megint,visszahívtam 1x nem vette fel.Küldtem neki sms-t,h.minek küld visszahívást ha utána nem veszi fel,hagyjon békén!Az óta még többször küldött visszahívást!!Próbáltam a T-Mobilt hívni,h.hogyan lehet ki tiltani az ilyent a telómról de nem jutok olyan menüpontot ahol bárkivel is beszélni tudnék!Tudja valaki,h.miképpen lehet az ilyen s...fejet elintézni,h.ne érjen ide az smse?
Köszönöm a válaszokat!" Még egyszer elnézést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!