Létezik hardveres gombbal ellátott, android rendszerű, vakus, qwerty billentyűs, használható okostelefon az Xperia Pron kívül?
Figyelt kérdés
Eddig nézegettem a htc desire z-t, ott ugye nincs hardveres, és a sense szépsége túl nagy ár a szar billentyűért.A motorola milestone 2 volt a második, ott nagyon-nagyon alacsony a terméktámogatás, ezért is esett ki.+ eddig egyszer volt motorolám, nem jött be.
Nézegettem még a Sony Ericssontól az Xperia prot is, van hardveres gomb, is meg qwerty is, viszonylag jól is néz ki.Van benne vaku?Erre nem sikerült még rájönnöm.Megéri?Vagy van más ezen kívül?
2011. ápr. 20. 19:10
1/2 anonim válasza:
Az Xperia Pro nyáron jelenik meg leghamarabb, ha már rendesen tud működni a Sony. Ha vársz addig, szerintem megéri az a telefon!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, igazából nem tudom, valahogy nem fog meg annyira, csak azért jön be, mert az egyetlen hasonló ahhoz amilyet szeretnék.....az xperia play iszonyú jól nézne ki, ha a konzol helyén qwerty lenne..
más tipp??
2011. ápr. 20. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!