Xperia X8-ba használható 8 GB-s microSD HC?
Figyelt kérdés
Mert beletettem, érzékeli is, de nem tudok rá írni semmit. Mi lehet a baj? Köszi2011. jún. 23. 13:46
1/11 anonim válasza:
X8 ba nem jó a microSD HC, csak a sima microSD
3/11 A kérdező kommentje:
meg itt is az van... szóval már csak az a kérdés, hogy hogyan kell megformázni, h kezelje a kártyát.
2011. jún. 23. 13:57
4/11 anonim válasza:
Igazad van, utána néztem tényleg jó bele:D
5/11 A kérdező kommentje:
csak sajna nem tudom, hogy mit csináljak vele, h használható is legyen :D
2011. jún. 23. 14:11
6/11 bp1985 válasza:
16 gigáig jó bele. Ez azért hivatalosabb oldal, mint az általad belinkelt 2 oldal. Nincs véletlenül lezárva a kártya?
7/11 A kérdező kommentje:
szerintem nincs, most vettem.
2011. jún. 23. 14:15
8/11 bp1985 válasza:
Attól még le lehet zárva egy kis pöcökkel az oldalán. Az mp3-am is le volt zárva, hogy ne nyomkodhassad a gombokat véletlenül, illetve olyankor másolni sem tudsz rá semmit. Magyarán írásvédett.
9/11 A kérdező kommentje:
Ez micro sd ezen nincs olyan lehetőség mint a nagy SD kártyán, h írásvédett legyen.
2011. jún. 23. 16:02
10/11 bp1985 válasza:
Van olyan micro sd, amelyiken van. Na mindegy, ezen nincs. Akkor tedd ár másik telefonba, nézd meg ott. Ha ott sem jó, akkor vidd vissza, hogy hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!