Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Android 3. 0-át ZTE Blade-r...

Az Android 3. 0-át ZTE Blade-re rá lehet tenni? Befolyásolja a működést? Miben más mint pl a 2.2?

Figyelt kérdés
És nem fogja jobban "izzasztani" a procit vagy bármi mást? Játékok ugyanúgy mennek rajta?
2011. aug. 4. 23:39
1 2
 1/11 Furjadék* ***** válasza:
Minek teszekl rá egy tablet OP.rendszert, egy mobilra?Értelmetlen, és nehezen kezelhető lenne...
2011. aug. 4. 23:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Az Android 3.0-t nem portolták mobilokra egyelőre...
2011. aug. 4. 23:52
 3/11 anonim ***** válasza:
A 3.0-át tabletekre találták ki nem telefonokra és SEHOGY SEM lehet rárakni SEMMILYEN telefonra.
2011. aug. 4. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:

"A 3.0-át tabletekre találták ki nem telefonokra és SEHOGY SEM lehet rárakni SEMMILYEN telefonra."

Biztos?

X8-ra 3.0:

[link]

2011. aug. 5. 01:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt a 3.0-t érdekességnek csinálták meg x8-ra, azóta már talán nem is fejlesztik.

Maradj a zte-bladen a 2.2-nél vagy 2.3-nál azok valók arra...

2011. aug. 5. 01:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, érdekességnek csinálták.

Én csak erre válaszoltam elsősorban:"SEHOGY SEM lehet rárakni SEMMILYEN telefonra."

2011. aug. 5. 01:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez rootolt telefonra főzöt rom vagy tévedek? Ha nem ott simán átírhattak mondjuk egy 2.2-őt 3.0-ra hogy annak tűnjön.

Ja is itt is van az hogy bebizonyitom hogy szerintem hamis:

Minimum hardware requirements for Android 3.0 devices are: 1GHZ CPU, 512MB or RAM, displays from 3.5”

vagyis a minimum követelménye az android 3.0-nak az 1GHz-s CPU 512mega ROM vagy RAM és legalább 3.5 colos kijelző

Az X8-nak 600MHz-s CPUja van (és kétlem hogy 1GHz-ig lehet húzni) 25X (mert nem tudom) mega RAM és 25X mega ROM, és 3 colos kijelző.

Na itt egy másik amit szintén a hozzászólók írtak:

Honeycomb requires a dual core processor such as the NVIDIA Tegra 2, as well as a display with at least 720p resolution

A 3.0-ás android követeli a 2 magos processzort és a 720p-s KIJELZŐ felbontás.

Az X8 csak 1 magos és HVGA a felbontás ami közel sincs a 720p-hez.

Ja é a honeycombot vayis a 3.0-ás androidot meg a 7 col feletti tabletekre van optimizálva.

A fent említett okok miatt a GALAXY TAB SEM KAPHATJA MEG a Honeycombot pedig jobb telefon-tablet (mert lehet vele telfonálni nem úgy mint más tabletekkel) mint a Blade. Miért pont a Blade kapná meg akkor. Előbb kapná meg a honeycombot szerintem egy Optimus 2X

2011. aug. 5. 09:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor melyik operációs rendszert ajánljátok Blade-ra? És ez befolyásolja a játékok működését, és a telefon gyorsaságát?
2011. aug. 5. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ez rootolt telefonra főzöt rom vagy tévedek? Ha nem ott simán átírhattak mondjuk egy 2.2-őt 3.0-ra hogy annak tűnjön."

Nem írtak át semmit, de többek között azért is hagyták abba a fejlesztését, mert nehéz ügy volt.

2011. aug. 5. 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ajánlani? Tudsz te valamit az android verzióiról? Illett volna utánanézni sőt tudni is hogy mindig a legújabb a legjobb.
2011. aug. 5. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!