Az Android 3. 0-át ZTE Blade-re rá lehet tenni? Befolyásolja a működést? Miben más mint pl a 2.2?
"A 3.0-át tabletekre találták ki nem telefonokra és SEHOGY SEM lehet rárakni SEMMILYEN telefonra."
Biztos?
X8-ra 3.0:
Ezt a 3.0-t érdekességnek csinálták meg x8-ra, azóta már talán nem is fejlesztik.
Maradj a zte-bladen a 2.2-nél vagy 2.3-nál azok valók arra...
Igen, érdekességnek csinálták.
Én csak erre válaszoltam elsősorban:"SEHOGY SEM lehet rárakni SEMMILYEN telefonra."
Ez rootolt telefonra főzöt rom vagy tévedek? Ha nem ott simán átírhattak mondjuk egy 2.2-őt 3.0-ra hogy annak tűnjön.
Ja is itt is van az hogy bebizonyitom hogy szerintem hamis:
Minimum hardware requirements for Android 3.0 devices are: 1GHZ CPU, 512MB or RAM, displays from 3.5”
vagyis a minimum követelménye az android 3.0-nak az 1GHz-s CPU 512mega ROM vagy RAM és legalább 3.5 colos kijelző
Az X8-nak 600MHz-s CPUja van (és kétlem hogy 1GHz-ig lehet húzni) 25X (mert nem tudom) mega RAM és 25X mega ROM, és 3 colos kijelző.
Na itt egy másik amit szintén a hozzászólók írtak:
Honeycomb requires a dual core processor such as the NVIDIA Tegra 2, as well as a display with at least 720p resolution
A 3.0-ás android követeli a 2 magos processzort és a 720p-s KIJELZŐ felbontás.
Az X8 csak 1 magos és HVGA a felbontás ami közel sincs a 720p-hez.
Ja é a honeycombot vayis a 3.0-ás androidot meg a 7 col feletti tabletekre van optimizálva.
A fent említett okok miatt a GALAXY TAB SEM KAPHATJA MEG a Honeycombot pedig jobb telefon-tablet (mert lehet vele telfonálni nem úgy mint más tabletekkel) mint a Blade. Miért pont a Blade kapná meg akkor. Előbb kapná meg a honeycombot szerintem egy Optimus 2X
"Ez rootolt telefonra főzöt rom vagy tévedek? Ha nem ott simán átírhattak mondjuk egy 2.2-őt 3.0-ra hogy annak tűnjön."
Nem írtak át semmit, de többek között azért is hagyták abba a fejlesztését, mert nehéz ügy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!