Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
ZTE Blade telefont vettem 1 hónapja és kb. rá 1 hétre észrevettem hogy a hangerő szabályzó gomb nem teljesen jó mert néha alig lehet benyomni.Telenoros vagyok és most visszavittem nekik és azt mondták hogy teljesen rendben van,de haveromnak is ilyen telója van de neki pillekönnyű benyomni a hangerőszabályzót.Most mit tudok vele csinálni?
2011. aug. 2. 17:53
 1/4 anonim válasza:
Szerintem szorul az a gomb. Nagyon pici paraffinolajat javaslok.
2011. aug. 2. 18:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul fejeztem ki.Könnyű benyomni a gombot csak nagyon erősen kell nyomni hogy észlelje.Mit lehetne tenni hogy megcsinálják?
2011. aug. 3. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza és mondd meg h nem jó, és mondd el amit a kérdésbe írtál. (a barátodról) Nekem is volt ilyen gond más telefonnal, nettó ugyanezt mondták, és elvittem egy szervízbe, elmagyaráztam hogy nem működik jól, és hogy ha vmi nem jó kötelességük megcsinálni! Ne félj, erre megjavították! :)
2011. aug. 5. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem is bladem van annak nem kéne olyannak lennie ( le is kopogom nehogy az enyém is olyan legyen..:)

javaslom vidd el egy másik szervizbe ha időd engedi nekem az a tapasztalatom h ez a szervizescsávotol függ...pl mutteromnak volt h a telefonján a képernyő egyik sarkában vibrált a kép de ugy h zavarta a szemet ja h am én most t-mobilos üzletekről beszélek elvittük a westendbe ott az elsőn volt egy üzlet volt ott egy srác nagyon rendes volt bármit kérdeztünk megmondta..szoval éreztem h már a megvan az uj mobil de amikor kitértünk a problémára akk mondta h azt a szervizbe kell levinni a földszinten van oks levittük a földszintre ott volt a szervizes csávo aki amugy ránézésre akár alkoholista csöves is lehetett volna odavittük neki elmondtuk a problémát de a ficko bizton állitotta h itt aztán nincs semmi probléma mi azért erőködtünk de az nem volt hajlando semmit tenni azt mondta h az h a kép olyan az direkt olyan ahha....

szal elmentünk onnan és elvittük a dunaplazas t pontba ott meg vigan kicserélték.....szoval igen

a véleményem egyodalu de azért leirtam mert ez a tapasztalatom.

2011. aug. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!