Ilyenkor mit lehet tenni? (többi lent)
nekem is bladem van annak nem kéne olyannak lennie ( le is kopogom nehogy az enyém is olyan legyen..:)
javaslom vidd el egy másik szervizbe ha időd engedi nekem az a tapasztalatom h ez a szervizescsávotol függ...pl mutteromnak volt h a telefonján a képernyő egyik sarkában vibrált a kép de ugy h zavarta a szemet ja h am én most t-mobilos üzletekről beszélek elvittük a westendbe ott az elsőn volt egy üzlet volt ott egy srác nagyon rendes volt bármit kérdeztünk megmondta..szoval éreztem h már a megvan az uj mobil de amikor kitértünk a problémára akk mondta h azt a szervizbe kell levinni a földszinten van oks levittük a földszintre ott volt a szervizes csávo aki amugy ránézésre akár alkoholista csöves is lehetett volna odavittük neki elmondtuk a problémát de a ficko bizton állitotta h itt aztán nincs semmi probléma mi azért erőködtünk de az nem volt hajlando semmit tenni azt mondta h az h a kép olyan az direkt olyan ahha....
szal elmentünk onnan és elvittük a dunaplazas t pontba ott meg vigan kicserélték.....szoval igen
a véleményem egyodalu de azért leirtam mert ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!