Samsung s5230 érintő képernyő hiba. Mit lehet ilyenkor tenni?
A nyomó gombok működnek a képernyő besz@rt...
korábban is voltmár ilyen de ütögettem 10 percig és utána vissza ált...Lehet h elcsúszott vmi?
sokan irták h ennek a telefonnak ez a betegsége...de reménykedem h vhogy rendbe lehet hozni (az érintőpanel cseréje nélkül) ugyanis a garancia lejárt... Pls help
köszii :D
ha veszek uj telefont akk nem ilyet.. (nem akrok mégegyszer így járni) :S
de azért ha van más lehetőség várom a válaszokat :)
mert lehethogy egy szoftver frissitéssel vagy ilyesmivel meglehet oldani a dolgot vagy nem? mit érnék el ezzel ? mert lehet h bekavarodott vmi vírus mert letöltöttem képeket ebbudyt alkalmazásokat..stb az internetröl lehetséges ez?
"De inkább új telefont ajánlanék, azért mert amyennyibe kerül egy képernyő csere abból kijön egy jobb állapótú s5230!"
678 forint a touch panel.
Nem tudom hol láttál ennyiért telefont.
Ez 200 forinttal drágább:
" persze 600-800forint de az NEM EREDETI 3hónap élettartama nincs!!"
Csak nem volt már ilyened?
Mert én kb másfél éve cseréltem az elsőt a páromén amikor betörte a kijelzőt.
Azóta pedig kb 25 darab s5230-ob cseréltem ami mind kifogástalanul működik, természetesen mind innen.
Elektronikai eszközök szervizelésével foglalkozom, nekem nem buli hogy sz@rt tegyek az ügyfelek eszközeibe, hiszen azt visszahozzák és rontom a saját üzletem.
Nem titok, kb 100 termékből 2 hamar elromlik, de ha boltba veszed akkor is.
Tehát mielőtt beleszólsz valamibe, gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!