Jó és rossz tapasztalatok is érdekelnek de inkább olyanok írjanak akiknek van zte blade.Ja és az hogy mennyire gyakori a pixelhiba??
2011. aug. 1. 00:48
1/7 anonim válasza:
Van már egy csomó ilyen kérdés.
Egyébként én meg vagyok vele elégedve, bár nincs összehasonlítási alapom ( Ez az első okostelefonom.).
Nálam nem volt pixelhiba ( vásárlásnál ellenőriztem is), de azt írták páran itt az oldalon, hogy a régeii készülékeknek volt gondja a kijelzővel.
Szerintem megéri a pénzét.
2011. aug. 1. 01:25
2/7 anonim válasza:
Nekem ilyen telóm van és az árához képest meg vagyok vele elégedve.
Nincs pixelhibám nekem sem. Persze azért van pár dolog ami nem a legjobb benne. PL ilyen a 600 Mhz-s proci, de ez csak akkor lényeg ha komolyabb játékokkal szeretnél játszani, és még szintén hiba, ami engem nagyon meglepett a hangszórok. A telefonálós hangszóró nagyon halk, szinte alig lehet hallani, a másik hangszóró már hangosabb de az sem valami hangos, sőt ha felveszem maxra még recseg is. Még ami hiba lehet de azt mondják ez jellenző az okostelefonokra, hogy nagyon lassan merül :/
Egyébként nagyon jó kis telefon, ha nincs több pénzed akkor ezt vedd meg. :)
2011. aug. 1. 02:18
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó telefon. Bár nem az van de nyomkodtam. A telefonálos hangszóró nekem nem volt halk, de amikor zenét halllgatok akkor tényleg halk volt. Az hogy gyorsan 1 nap alatt lemerűl, az minden okostelefon átka :).
2011. aug. 1. 09:08
4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek még vmi 1 es a komolyabb játék alatt mit értesz mert pl altair chroniclest meg gangstar 2 őt szeretnék játszani rajata többek között
2011. aug. 1. 14:35
5/7 anonim válasza:
megnézed hogy a játék milyen kiterjesztésű:pl valami.jar;apk...,vagy symbian és megnézed hogy milyen a telefonod:java platform TM,symbian.És ez minden telefonnál érvényes
2011. aug. 1. 16:14
6/7 anonim válasza:
Nyilván a kérdező arra gondolt, milyen erős játék fut akadás mentesen.
2011. aug. 1. 16:24
7/7 anonim válasza:
Lehet rajta játszani. De mivel WVGA (800x480) a telefonod ezért nem kell külön fájlban letölteni (ezt úgy értem hogy nem kell neki pl: HVGA, QVGA, VGA formában telölteni.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!