Samsung okostelefonom egy nap alatt lemerül (két hete vettem). Ez normális? Sokat használom mondjuk, de azt hittem, pár napig bírja egy-egy töltés uán.
Figyelt kérdés
A boltban azt mondta az eladó, hogy nem kell kisütni, csak normálisan töltsem fel, és jó lesz. De akkor valami mégse jó :(
Mit csináljak, töltsem tovább miután kiírja hogy feltöltve az akkumulátor?
2011. júl. 31. 21:35
1/10 bp1985 válasza:
Nem kell tovább tölteni. El kellett volna olvasni a neten, hogy az okostelefon nem megy 1 hétig sehogyan. Kapcsold ki az adatforgalmat, és akkor tovább bírja. Nekem is naponta kell tölteni a desire-t, meg a hd2-őt, de ez az okostelefonok világa.
2/10 anonim válasza:
Androidos okostelefonok hibája. Ha naponta többször is felmegyek a netre, vagy email-eket olvasok, nekem is lemerül egy nap alatt. Litiumos akkuk ilyenek. (Samsung Galaxy 3, egy hónapos az enyém).
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem rontottam el, köszi!
2011. júl. 31. 21:42
4/10 anonim válasza:
Kapcsold ki a wifi-t és akkor sokkal tovább bírja!
5/10 anonim válasza:
Majdnem mindegy, nálam a Wifi ki van kapcsolva, csak a Bluetooth megy, mégis lemerül egy, másfél nap alatt.
6/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanez de ha pl kevesebb widgeted van, nem egy se az auto elforgatás se a wifi se a bluetooth se a GPS meg ezek akkor lehet hogy kicsit tovább bírja. Megkérdezhetem hogy milyen telefonod van :). Kiváncsi vagyok :)
7/10 A kérdező kommentje:
köszi, a wifi általában ki van kapcsolva
Galaxy 3 :)
2011. júl. 31. 22:21
8/10 anonim válasza:
Nekem nem jött be, de azért ti kipróbálhatjátok a Juice defendert. Ha task killer van a telefonotokon, azt töröljétek. A fényerőt állítsátok automatikusra, így ha kell, lehet látni, viszont sötétben nem tündököl. A wifi és a bluetooth eszik az akksit rendesen, kapcsoljátok ki őket. Azt hiszem, az is segít, ha csak 2G-t használ a rendszer.
9/10 anonim válasza:
Az USB modemes mobilnetemet (8 giga a korlát)osztotta meg a szolgáltató (sticckel használom azt) az okostelóra. Most akkor kapcsoljam ki a Bluetoothot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!