Mit tegyek a kijelző hibás Samsung S5230-as mobiltelefonommal?
Figyelt kérdés
A Samsung 5230-as mobilom idén decemberben lesz 2 éves, de már volt egyszer kijelző cserés, akkor még garancia volt rá érvényes. Azonban most nincs garanciám már rá. Jótállás nélkül mennyibe kerülhet a telefon javítása?2011. júl. 30. 08:52
21/29 bp1985 válasza:
Jobban jársz, ha samuhoz viszed, mert ott megvan pár óra alatt, a szolgáltatónál meg akár 2 hét is lehet. Én nyitásra (10-re) vittem exemét, 1-re kész is volt.
22/29 A kérdező kommentje:
Értem. Holt tudom megnézni, hogy Samsung szerviz hol található a városban? (Nyíregyháza)
2011. júl. 30. 12:15
24/29 bp1985 válasza:
Egészen pontosan pedig:
1 Park mobil parkmob@t-online.hu
Bethlen G. út 6. Nyíregyháza 06 20 5504522
25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam! Ha a munkahelyemen úgy végzek, a jövő héten benézek hozzájuk. Egyébként a Samsung is ingyen cseréli a kijelzőt?
2011. júl. 30. 12:26
27/29 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom, szét nézek a papírok között.
2011. júl. 30. 12:48
28/29 bp1985 válasza:
Ha nem sufni gsm boltba vetted, akkor 2 év gari van rá. Ha sufni boltba vetted, akkor meg a bolt vállal rá garit, de azok meg nem fogják neked. Ha nem telt le a 2 év, akkor igen, ingyen kicserélik. Amúgy azt is el tudom képzelni, hogy ők is felküldik Pestre.
29/29 A kérdező kommentje:
nem sufni boltból. Karácsonyra kaptam a szüleimtől, ők pedig vadonat újonnan vették a T-mobile üzletből. Egyébként milen papírokat vigyek a Samsung szervizbe? (ha már ingyen kicserélik)
2011. júl. 30. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!