Mit tegyek a kijelző hibás Samsung S5230-as mobiltelefonommal?
Figyelt kérdés
A Samsung 5230-as mobilom idén decemberben lesz 2 éves, de már volt egyszer kijelző cserés, akkor még garancia volt rá érvényes. Azonban most nincs garanciám már rá. Jótállás nélkül mennyibe kerülhet a telefon javítása?2011. júl. 30. 08:52
11/29 anonim válasza:
semmilyen akció. azért mondtam hogy várj még 1 hónapot mert akkor ha új telefont veszel akkor elengednek 3-4 hónapot is. Ilyen mindig van.
12/29 A kérdező kommentje:
Ezt a hűségnyilatkozat lejárta után érted?
2011. júl. 30. 11:28
13/29 anonim válasza:
nem
itt egy példa:
Ha most veszel telefont akkor a szerződés 2013 július 30-ig tart. Persze ha nem lesz világvége :D. de ha te veszel telefont új hűséggel akkor elengednek 3-4 hónapot. így 2013 márcuis 30-tól lemondhatod a tarfiát persze akkor ha veszel új telefont és új hűséget kötsz.
14/29 A kérdező kommentje:
Értem. Megvárom a decembert addig meg csak kihúzom egy másik telefonnal.
2011. júl. 30. 11:34
15/29 anonim válasza:
mondom nem kell kivárnod a decembert én most vettem egy új telefont június végén pedig a hűségem novemberig tartott volna
16/29 bp1985 válasza:
A samura 2 év gari van. 1 a szolgáltatónál, 1 a samunál. Amúgy szériahiba. Nem tudsz vele mit csinálni, max kicseréltetni a kijelzőt mégegyszer, és kidobni a kukába.
17/29 A kérdező kommentje:
Akkor valamelyik nap rászánom magam és bemegyek. Szóval csak annyit kell tennem, hogy a hűségemet meghosszabbítom ugyanabban a díjcsomagban és kihozhatok egy új telefont?
2011. júl. 30. 11:38
18/29 A kérdező kommentje:
A t-mobile féle garancia már lejárt. A gyártó felőli garanciát is a t-mobile-nál lehet kérni?
2011. júl. 30. 11:39
19/29 anonim válasza:
vagy meghosszabbítod a hűségedet vagy egy másikat kötsz. De ez mind csak akkor érvényes ha új telefont veszel. És a samsung garanciával is lehet t-mobilhoz menni. De ha bemész akkor mindent elmondanak.
20/29 A kérdező kommentje:
Na hát nem tudom mit tegyek. Beviszem és a Samsung garanciával javítják, vagy pedig hosszabbítsam meg a hűséget és hozzak ki egy új telót. De kihozni jobb lenne, mert elvileg ha olyan telefont hozok, akkor az ugyebár ingyen van. A díjcsomagomat pedig simán meghosszabbítanám, olyan van nekem, hogy minden hónap első napján 2990 Ft-ot küldenek a kártyámra.
2011. júl. 30. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!