Mi a véleményetek a Samsung S5230-ról? Igaz, hogy némelyik hibás?
Figyelt kérdés
Sokan dícsérik, sokan szidják.
Mit gondoltok róla?
Ilyet tervezek venni.
2010. dec. 28. 23:12
1/8 anonim válasza:
bal oldalt lent a kereső, már millió téma van erről a telefonról...
na de lásd milyen rendes vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=s5230+v%E9le..
2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg van újabb változata amelyik wi-fi -s?
A vodafone-nál kapható? Drágább?
2010. dec. 28. 23:30
3/8 anonim válasza:
-szerintem jó telefon.
-igen, ez igaz.
-nekem ilyen van és meg vagyok vele elégedve.
a többit már leírtam a másik kérdésedben, olvasd el mielőtt törlik többszöri feltevésért.
5/8 perettyó válasza:
én azt gondolom hogy egy samsung s5230 ba nem szabad pénzt fektetni még ha wifis is mert nem megbízható és elég rossz anyagokból van össze tákolva ha egy olcsó és jó wifis telefont szeretnél akkor ott van a ZTE Blade(androidos) vagy ha a wifi nem kell de nem is akarsz 36 ezertől megszabadulni hanem csak 30 tól akkor meg nokia 5230 de ha ezek fölé tudsz menni mondjuk 50 ig ott már vannak jó telefonok SE X8;Samsung Monte
6/8 A kérdező kommentje:
Nokia 5230 is sajnos 34 999 Ft
2010. dec. 29. 14:04
7/8 perettyó válasza:
nézd vehetsz egy samsung s5230 at de akkor veszel 22 ezerért egy gondot vagy sporolsz még és addigra tuti olcsobb lesz (szerintem 1 hónap mulva már 30 ért is kapsz egy nokia 5230 at újonnan)és veszel egy nokia 5230at vagy egy zte bladet de tedd meg nekem hogy nem veszel samu s5230 at se champet
8/8 anonim válasza:
osztom az utolsó véleményét. sokkal jobb vétel a nokia 5230. nem sok használható mobilja volt a nokiának mostanság, de ez közéjük tartozik, főként az ára miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!