Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230-on témahatásokat...

Nokia 5230-on témahatásokat hogyan telepítsek? (lent)

Figyelt kérdés
A SmartNews oldalán találtam, hogy lehet témaeffekteket rakni s60v5-re. A problémám csak az, hogy amit ott leírnak, abból csak annyit értek kell valami c2z patch meg Rompatcher + a témaeffektek. Ha ezt le tudná írni valaki részletesebben, hogy meg is értsem? Esetleg egy weboldalt, ahol részletesebben írják le. a Telefonomon a legújabb szoftver fut, azaz az s60v5 2011-es frissítése
2011. júl. 25. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:

témák vagy effektek? mert a kettő nem ugyanaz.

gondolom arra gondolsz, hogy mikor átlépsz másik menübe, akkor milyen animációval lépjen át. ehhez először is hackelni kell a telót, ekkor lesz fenn rajta a rompatcher, de innentől már én se értek hozzá, szerintem ha nem értessz hozzá, ne kisérletezz.

2011. júl. 25. 23:26
 2/2 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy hackelni kell (azaz szignózni), de a legnagyobb probléma, hogy ma már egy csomó szignófájl készítő oldal nem üzemel, ami a .cer és .key fájlokhoz szükséges. a HelloOX2 szignózott meg az én telómnak a frimware verzión nem fut ugyanis nekem 40.x.xxx verzióm van az meg csak 12.x.xxx-en fut:S amúgy effektekre gondoltam...
2011. aug. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!