így hogy telepítsek játékot?
van egy okostelóm, 2Gb micro sd memóriával, de maga a telo beslő memóriája elég kevés (nem tudom pontosan mennyi) ... lényeg h van egy viszonlag nagy játék amit fel akarok telepíteni, de nem sikerül neki. elindítom h telepítés.. egy ideig próbálkozik majd kilép és kiírja h nincs elég memória? na most ilyenkor mivan?!
azt meg nem lehet h. a kártyára telepítem fel, legalábbis nem láttam ilyen lehetőséget... :\
Azon nem 2.2-es android van?
Beállításoknál nincs alkalmazások kezelése vagy hasonló?
Ha ott kiválasztod az adott alkalmazást, lennie kell egy olyannak, hogy áthelyezés.
Esetleg marketről ez:
SD-re nem lehet egyből telepíteni.
Kell a telefon memóriája is pl. a telepítő kibontásához.
Itt már csak azt lehet csinálni, hogy uninstallálod a nem szükségeseket és a nagyobb méretű telepítőkkel kezdesz.
Esetleg egy teljes cache ürítés:
200 Mb memóriája van programoknak...
Mennyi programot telepítettél eddig, hogy még úgy is kevés a memória, hogy átraktad az összeset sd-re?
Nem olyan játékot akarsz telepíteni ami egy apk fájlból és egy hozzá tartozó mappából áll?
Ha igen, akkor próbáld meg azt, hogy először a mappát másolod a memóriakártya megfelelő mappájába és utána telepíted az apk fájlt.
eddig kb 5-6ot
de köszi a válaszokat, szerintem akkor, hogy törlök dolgokat meg kipróbálok egy cache ürítést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!