Nokia E7 vagy N8? Melyiket vennétek meg?
Utolsó válaszoló!
nagoyn szeretem a mobilarénát, ha telefont nézek az az első hogy megnézem hogy van e már tesztük róla.Igazából nekem viszonyítási alapom még nincsen, ez az első okostelefonom, és nem! fogok rá internetet venni, mert 1 nekem a zsebpénzemből nem jön ki-a telót is nyári melóból veszem-, 2 nem akarok facebook függő lenni.Bog szavait idézve
"Telefonálásra nagyon jó, zenét hallgatni nagyon jó, navigálni nagyon jó, minőségérzet nagyon jó, üzemidő nagyon jó." és hozzátéve akkor az N8 kameráját, ez a tökéletes telefon nekem!
Bár ha még Qwertys is lenne azt nagyon tudnám szeretni, még ha csak az E7 kamerája lenne benne autofocus-szal...
Jólvan emberek. Kíváncsi leszek, mikor majd az Android bedől (remélem nem fog) mit fogtok mondani!
GPS-t használom és nem negye óra mire jelet fog!
Meg ugye ingyenes is! Nem a pincében kell használni!
A műhold vevőt sem a szobába teszed fel!
igen!
N8 árának a feléből tudsz venni egy androidos telefont (pl. Blade) és az szanaszét veri az N8-at!
ennyire hülyének nézel? direkt odaírtam hogy A-GPS NÉLKÜL negyed óra (megjegyzem a szabad ég alatt, felhőtlen napos időben).
android bedől... megnézem mikor fogja hagyni a google hogy a kis aranytojást tojó tyúkja bedőljön. nagyobb r.hadékok ők, mintsem hogy hagynák.
de tegyük fel bedől. akkor is ott a WP7, bada, (talán meego) mind sokkal jobbak mint a symbian.
Látom szép kis beszélgetés alakult a kérdésemből!
Kedves válaszoló, aki Androidot ajánlott:
Az a baj, hogy az nem él meg internet nélkül!
NEkem mint már modntam nem kell hozzá internet.
Na meg azt írtad, hogy a fényképezőgéptől eltekintve....de én nem tekintek el tőle, mert nekem _A_ fényképezőgép kell, a Nokia N8-é.
Ha meg nagyon nem jön be, akkor jövőre veszek egy újat.
És nem kiköhögöm az árát, egy hónapi nyári melós fizetésem, de mivel év közben-suli alatt- nem tudok dolgozni, ezért!! nem lesz pénzem az internetre, remélem így már érthető.
Ha tudtok egy olyan telefont aminek min. olyan kamerája van mint az N8-nak, akkor esetleg megnézem és elgondolkodok rajta, de különben el van döntve a kérdés.Már csak a szín-kérdés van hátra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!