Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia E7 vagy N8? Melyiket...

Nokia E7 vagy N8? Melyiket vennétek meg?

Figyelt kérdés
L16
2011. júl. 23. 15:48
1 2 3
 11/30 Kovács János Balázs ***** válasza:
HM érdekes! Jó elmarad az Androidtól pl. az híres felhanszálói élmény na és.
2011. júl. 25. 11:33
 12/30 Panda Péter ***** válasza:
50%
BTW nekem is symbianom van, bár az előző S60v5 verzió (5230) és köszönöm, többet az életben nem kérek egy ilyen használhatatlan rendszerből. hiába tud sokat, ha az ember a kezeléssel is bajlódik (pl ilyen apróságok, mint hogy a telefon másodperceket!!!! gondolkodik, mire belép egy menübe, a-GPS nélkül negyed órába!!!! telik neki GPS jelet fogni, a programtelepítésnél szignózgatni kell ha nem hivatalos forrásból szerzel programot, a giroszenzor meghülyül és másodpercekig áll a rendszer, stb). arról nem is beszélve hogy a kijelző felbontása nem a legszuperebb (nekem ráadásul rezisztív).
2011. júl. 25. 11:36
 13/30 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

nagoyn szeretem a mobilarénát, ha telefont nézek az az első hogy megnézem hogy van e már tesztük róla.Igazából nekem viszonyítási alapom még nincsen, ez az első okostelefonom, és nem! fogok rá internetet venni, mert 1 nekem a zsebpénzemből nem jön ki-a telót is nyári melóból veszem-, 2 nem akarok facebook függő lenni.Bog szavait idézve

"Telefonálásra nagyon jó, zenét hallgatni nagyon jó, navigálni nagyon jó, minőségérzet nagyon jó, üzemidő nagyon jó." és hozzátéve akkor az N8 kameráját, ez a tökéletes telefon nekem!

Bár ha még Qwertys is lenne azt nagyon tudnám szeretni, még ha csak az E7 kamerája lenne benne autofocus-szal...

2011. júl. 25. 11:36
 14/30 Panda Péter ***** válasza:
0%
na és? te azért veszel telefont, hogy szívni meg idegeskedni kelljen vele? én kösz nem, inkább használni szeretném.
2011. júl. 25. 11:37
 15/30 Panda Péter ***** válasza:
na mostmár nagyon nem értelek... ha alig tudod kiköhögni az árát, akkor nem lenne ésszerűbb venni egy kb feleannyiba kerülő androidos mobilt venni ami felhasználói szempontból sokkal barátibb? mondjuk egy blade-et, galaxy acet/giot, vagy motorola defy-t. a kamerát (meg blade-nél az akkut) leszámítva ezek minden szempontból jobbak mint az n8. én azt mondom hogy a nehezen összekapart pénzedet ne dobd ki az ablakon egy ilyen "zavaros" telefonra nagy hiba, és ha már megvetted és használod, valószínűleg te is meg fogod bánni, de akkor már késő lesz. egyébként olvass tovább bog hsz-ében: "Minden más... nem versenyképes. Nem koherens a cucc, nincsenek rendesen súlyozva a dolgok, inkább legyen egy-két funkció egyszerűbb, fapadosabb, vagy mellőzött, de működjön rendesen a felhasználás összes területén." ill "De hogy melyikkel vagy hatékonyabb és elégedettebb akkor, ha tényleg okostelefonként szeretnéd használni a cuccot, az már vitaalap lehet, mert egy nem sokkal izmosabb hardverben ülő androidos táblagéppel pár hete ugyanolyan szituban, mint most hétvégén sokkal-sokkal-sokkal jobban lehetett együttélni."
2011. júl. 25. 11:45
 16/30 Kovács János Balázs ***** válasza:

Jólvan emberek. Kíváncsi leszek, mikor majd az Android bedől (remélem nem fog) mit fogtok mondani!

GPS-t használom és nem negye óra mire jelet fog!

Meg ugye ingyenes is! Nem a pincében kell használni!

A műhold vevőt sem a szobába teszed fel!

2011. júl. 25. 11:52
 17/30 anonim ***** válasza:
41%

igen!

N8 árának a feléből tudsz venni egy androidos telefont (pl. Blade) és az szanaszét veri az N8-at!

2011. júl. 25. 11:54
 18/30 Panda Péter ***** válasza:

ennyire hülyének nézel? direkt odaírtam hogy A-GPS NÉLKÜL negyed óra (megjegyzem a szabad ég alatt, felhőtlen napos időben).

android bedől... megnézem mikor fogja hagyni a google hogy a kis aranytojást tojó tyúkja bedőljön. nagyobb r.hadékok ők, mintsem hogy hagynák.

de tegyük fel bedől. akkor is ott a WP7, bada, (talán meego) mind sokkal jobbak mint a symbian.

2011. júl. 25. 12:52
 19/30 A kérdező kommentje:

Látom szép kis beszélgetés alakult a kérdésemből!

Kedves válaszoló, aki Androidot ajánlott:

Az a baj, hogy az nem él meg internet nélkül!

NEkem mint már modntam nem kell hozzá internet.

Na meg azt írtad, hogy a fényképezőgéptől eltekintve....de én nem tekintek el tőle, mert nekem _A_ fényképezőgép kell, a Nokia N8-é.

Ha meg nagyon nem jön be, akkor jövőre veszek egy újat.

És nem kiköhögöm az árát, egy hónapi nyári melós fizetésem, de mivel év közben-suli alatt- nem tudok dolgozni, ezért!! nem lesz pénzem az internetre, remélem így már érthető.

Ha tudtok egy olyan telefont aminek min. olyan kamerája van mint az N8-nak, akkor esetleg megnézem és elgondolkodok rajta, de különben el van döntve a kérdés.Már csak a szín-kérdés van hátra:D

2011. júl. 25. 16:03
 20/30 anonim ***** válasza:

Péternek igaza van.

skubizd ezt meg:

[link]

2011. júl. 25. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!