Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia E7 vagy N8? Melyiket...

Nokia E7 vagy N8? Melyiket vennétek meg?

Figyelt kérdés
L16
2011. júl. 23. 15:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
29%

E7

Az N8-ra nem való a Symbian, meg túl gyenge

2011. júl. 23. 15:52
 2/30 anonim ***** válasza:
29%

én egyiket se! symbian nagyon ratyi rendszer!

én néznék valami jó kis androidos telefont!

2011. júl. 23. 16:03
 3/30 A kérdező kommentje:

Igazából fő érv a fényképező lenne, hogy mindig legyen nálam ha valamit le akarok kapni, viszont a képeket megnézve( [link] ez E7 is csinál olyan képeket ami nekem bőven elég.

És mindenképpen symbiant akarok,és nokiát az ingyen net nélküli navi miatt.Symbiant meg azért mert az jól elketyeg internet nélkül is, nekem meg nincs pénzem(németországban havi 40 euró) az internetet fizetni rá, meg csak facebook függő lennék tőle

2011. júl. 23. 16:11
 4/30 anonim ***** válasza:
29%

Meg fogod bánni, ha symbian-t veszel, de erre majd rájössz.

Bár N8-ra jön majd a symbian anna, de mivel symbian van a nevében nem sok jóra számítok (meg minek anna, amikor WP7 meg meego is itt van)

2011. júl. 23. 17:46
 5/30 Kovács János Balázs ***** válasza:
100%

Valóban érdemes megvárni a WP7-es telefonokat!

De ha a fényképező a lényeg akkor N8! Az E7-en nincs autófókusz. Viszont van qwertz billentyűzet!

Kedves korábbi válaszolók: Nem ratyi a symbian!

Fikázd azt amit te gyártottál!

2011. júl. 25. 09:36
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül az N8.
2011. júl. 25. 09:44
 7/30 Panda Péter ***** válasza:
56%

a kettő közül egyértelmően n8, főleg ha a fényképezés fontos.

.asdfvb. nem tudom miről beszélsz, csontugyanolyan hardvere van a két telefonra, igazi nokia módi szerint (ugyanarról a rókáról maximális számú bőrt húznak le)

ma 09:36 igenis ratyi a symbian és szerintem mi, felhasználók, teljes joggal kritizálhatjuk, mivel mi használjuk, nekünk készült. az odáig oké, hogy funkcionalitás terén majdnem van olyan jó a symbi, mint a riválisai, de felhasználói élményben a béka segge alatt van. lassú, nehézkes, feleslegesen túlbonyolított, lefagy, hülyeségeket csinál. egy ilyen árú készüléktől ez vérlázító. én is azt tanácsolom a kedves kérdezőnek hogy inkább egy androidos/WP7-es/esetleg badás telefont vegyen, vagy ha mindenképp nokiát akar akkor várja meg a WP7-es telefonjaikat. a symbian véleményem szerint már csak egyetlen vásárlói rétegnél versenyképes, az pedig az üzleti piac.

egyébként az anna frissítést sem kell ám isteníteni, az is elég szutyok lett...

2011. júl. 25. 11:06
 8/30 anonim ***** válasza:
66%

előzővel 1-et értek!

ha kifizetünk érte több 10-ezreket akkor kapjunk egy normális rendszert! és mi vásárlók igenis kritizálhatjuk mert mi adjuk ki érte a pénzt!

2011. júl. 25. 11:08
 9/30 Kovács János Balázs ***** válasza:

Igen árban ugyanaz mint egy másik gyártóé. Milyen hülyeségeket csinál? Nekem nem!! Érdekes!! Felhasználói élmény?

hm... Nekem az a lényeg, hogy tudjon a telefon!

2011. júl. 25. 11:21
 10/30 Panda Péter ***** válasza:
43%
ajánlom figyelmedbe az alábbi hozzászólást a "szent" symbian anna frissítésről: [link]
2011. júl. 25. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!