60 ezerig melyik telefon a legjobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni maximum 60 ezerig valamilyen telefont.
De nemtudom 60 ezerig melyik tud a legtöbbet és melyik a legjobban használható ... tehát nekem fontos lenne a Személyreszabhatóság egyrészt...
másrészt a multimédiát is szeretném kihasználni ...
És ami legjobban érdekel hogy melyik fut (jobban és több) alkalmazás ... mert hát persze 13 éves vagyok és ezért legjobban erre a 3 szempontra tartanék igényt...
Ezeket összevetve melyik telefon legjobb a piacon ?
Motorola defy , Samsung Wave 2 , Samsung galaxy ace ... ezek tetszenek... de láttam ezt már az oldalon több helyen is ezt kérdezték...
ui: a Zte blade-t kérlek hagyjátok ki nekem az a telefon nagyon nem tetszik!
2011. júl. 23. 14:14
11/15 anonim válasza:
Van rá 2.2.2 frissítés, főzött ROMból 2.3 is van, ami magyar. Angol meg.. Olyan nevetségesen piti angoltudás kell hozzá, hogy az röhej.
12/15 anonim válasza:
de 13 évesen mi a f*szomért kell ilyen telefon? :O most nem azért, de jaj hogy izélsz itt a defy-re h nincs frissítés? és akkor mi van? akkor már nem megy rajta az angry birds? meg mi az hogy személyreszabható? nem az a lényeg, hanem az, hogy mivel villogsz majd szeptemberbe a suliba..szerintem vegyél ájfont...az való neked, nem rendes teló, ami tud mindent...
13/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónák üzenem hogy neked nemmind1 hogy milyen telefont akarok? miért 30 évesen legyen ilyen telefonom vagy akkor amikor még nem üzleti telefon-t használok?... komolyan mondom a defy-t aki védi mint egy tigris megvan őrülve hogy mit képzelek magamról hogy nem defy-t akarok venni hanem azt a ""szar"" samsung galaxy ace -t.... most már leállhatnátok azzal hogy a defy-t ugvéditek mint valami fanatikus hülye ... normál válaszokat szeretnék nem azt hogy a defy az isten mindig....nemértem mi a baja az Ace-l minden defy védőnek... szóval mint a gyerekek az ovódában úgy véditek a defy-t ...énis szeretném vagy ezt vagy az ace-t de ne erőszakosan szoktassatok már rá erre a telefonra....
2011. júl. 26. 09:51
14/15 anonim válasza:
az ace-re csak rá kell nézni, kijelzőjének olyan kicsi a felbontása, hogy látszanak a pixelek :D de a defy se jobb...
15/15 anonim válasza:
Utolsó: Az azért túlzás, ne essünk át a ló másik oldalára... Ha az angol menü miatt meg a többi előzőleg felsorolt miatt NEM akarod a DEFY-t akkor Galaxy Ace. Csak arra nagyon kell figyelni! Barátnőm elejtette egyszer, véletlen és behorpadt az oldala. Nem nagyon, de kicsit, és fogásnál különösen zavaró. Bezzeg az én DEFYm amennyit úszott, homokozott meg potyogott már fél év alatt.. :) És semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!