60 ezerig melyik telefon a legjobb?
Szeretnék venni maximum 60 ezerig valamilyen telefont.
De nemtudom 60 ezerig melyik tud a legtöbbet és melyik a legjobban használható ... tehát nekem fontos lenne a Személyreszabhatóság egyrészt...
másrészt a multimédiát is szeretném kihasználni ...
És ami legjobban érdekel hogy melyik fut (jobban és több) alkalmazás ... mert hát persze 13 éves vagyok és ezért legjobban erre a 3 szempontra tartanék igényt...
Ezeket összevetve melyik telefon legjobb a piacon ?
Motorola defy , Samsung Wave 2 , Samsung galaxy ace ... ezek tetszenek... de láttam ezt már az oldalon több helyen is ezt kérdezték...
ui: a Zte blade-t kérlek hagyjátok ki nekem az a telefon nagyon nem tetszik!
Defy.
De 13 évesen ne csodálkozz, ha második nap elveszik tőled, bármelyiket is veszed. Ekkora értékű telefonnal nem egészséges gyerekként mászkálni.
Ace vagy Defy!
mind 2 android! és mind 2 jó választás szerintem!
ezt neked kell eldöntened hogy egy strapatelefon kell neked vagy egy elegánsabb telefon!
én az Ace-t választanám mert szerintem szebb a Defy-nél! de mondom mind 2 jó választás!
Szerintem a wawe 2 mert olcsobb a többinél mert nem androiso -.-" nincs semmi bajom az androiddal de a bada sem rossz ;) ezen kívúl 60 ezer alatt gsmline.hu-n 48 - ért ... 1ghz proci , Amoledhez hasonló tűéles képernyő HD kamera :) tehát még maradis pénzed azért most ténleg 48 - ért ilyen telót :O
de ha érdekels gsmline.hu-n kapsz 60 ért SE x10 -et :P meg 55 ért omnia7
Előző: *Wave2.
Válasz: DEFY. 13 évesen azért nem tud még annyira nagyon vigyázni 1 telefonra mint egy 16-7-8 éves. Defy ha leesik, véletlen beleesik a vízbe semmi baja nincs, csak ajánlani tudom. Rohadtgyors! Nagyon jó! Nekem is DEFYm van, már több mint fél éve. Meg vagyok vele elégedve.:)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!