Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 60 ezerig melyik telefon a...

60 ezerig melyik telefon a legjobb?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni maximum 60 ezerig valamilyen telefont.

De nemtudom 60 ezerig melyik tud a legtöbbet és melyik a legjobban használható ... tehát nekem fontos lenne a Személyreszabhatóság egyrészt...

másrészt a multimédiát is szeretném kihasználni ...

És ami legjobban érdekel hogy melyik fut (jobban és több) alkalmazás ... mert hát persze 13 éves vagyok és ezért legjobban erre a 3 szempontra tartanék igényt...

Ezeket összevetve melyik telefon legjobb a piacon ?

Motorola defy , Samsung Wave 2 , Samsung galaxy ace ... ezek tetszenek... de láttam ezt már az oldalon több helyen is ezt kérdezték...

ui: a Zte blade-t kérlek hagyjátok ki nekem az a telefon nagyon nem tetszik!

2011. júl. 23. 14:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Defy.

De 13 évesen ne csodálkozz, ha második nap elveszik tőled, bármelyiket is veszed. Ekkora értékű telefonnal nem egészséges gyerekként mászkálni.

2011. júl. 23. 14:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves vagyok mindehová azt hordom és eddig semmi baja. Amúgy Galaxy Ace és Defy.
2011. júl. 23. 15:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Ace vagy Defy!

mind 2 android! és mind 2 jó választás szerintem!

ezt neked kell eldöntened hogy egy strapatelefon kell neked vagy egy elegánsabb telefon!

én az Ace-t választanám mert szerintem szebb a Defy-nél! de mondom mind 2 jó választás!

2011. júl. 23. 15:22
 4/15 Maka1234 ***** válasza:

Szerintem a wawe 2 mert olcsobb a többinél mert nem androiso -.-" nincs semmi bajom az androiddal de a bada sem rossz ;) ezen kívúl 60 ezer alatt gsmline.hu-n 48 - ért ... 1ghz proci , Amoledhez hasonló tűéles képernyő HD kamera :) tehát még maradis pénzed azért most ténleg 48 - ért ilyen telót :O

de ha érdekels gsmline.hu-n kapsz 60 ért SE x10 -et :P meg 55 ért omnia7

2011. júl. 23. 20:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Előző: *Wave2.

Válasz: DEFY. 13 évesen azért nem tud még annyira nagyon vigyázni 1 telefonra mint egy 16-7-8 éves. Defy ha leesik, véletlen beleesik a vízbe semmi baja nincs, csak ajánlani tudom. Rohadtgyors! Nagyon jó! Nekem is DEFYm van, már több mint fél éve. Meg vagyok vele elégedve.:)

16F

2011. júl. 24. 12:08
 6/15 A kérdező kommentje:
őszintén én a defy-t két dolog miatt nemszeretem... nem magyar nyelv és angolbol nemvagyok perfekt... másik hogy nincs rá frissités ... ha ezeket félreraknám sztem a defy-t választanám ... a wave 2 jön be legjobban csak az bada és nincsrá sok alkalmazás...
2011. júl. 24. 12:31
 7/15 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok de úgy vigyázok a telefonra mintha gyémántok lennének. Galaxy Ace-m van.
2011. júl. 24. 12:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem a hisztit a Defy körül, hogy nincs frissítés. Milyen frissítés?? Magyar főzött rom meg van rá.
2011. júl. 24. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Jolinar képzeld vannak olyanok akik nem akrják rootolni a telefont.
2011. júl. 25. 15:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Én csak a Blademből levont tapasztalatokra tudok hivatkozni, és az elég meggyőzően bizonyítja, hogy egy telefon hiába jó, ha a gyári rom szar. És még tele is van pakolva sokak számára haszontalan alkalmazásokkal. Ezek után akár egy SGS2-n is első dolgom lenne a gyári romot száműzni.
2011. júl. 25. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!