Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Szerintetek melyik telefont vegyem?

Figyelt kérdés
Mindhárom nagyon tetszik, kinézetre is és tudásra is, de lehet nem tudok vmi negatívat róluk amit ti tudtok. A lényeg: akksi bírja úgy ahogy, gps, WIFI, játékokat szépen vigye. Tehát a három telefon: Nokia C5-03, ZTE Blade és Huawei U8500. Tudom sok hasonló kérdés van, de nagyon örülnék ha segítenétek. Olyan válaszok is érdekelnek, hogy miért ne vegyem meg ezt vagy azt.
2011. júl. 22. 02:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell ragozni ZTE BLADE!!!!!!felkiáltójelfelkiáltójel!!!44négynégy
2011. júl. 22. 03:07
 2/5 anonim ***** válasza:
ZTE Blade, oda vissza veri a másik kettőt.
2011. júl. 22. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:

ZTE Blade.

Amúgy hogy hozhattál fel a ilyen hulladék Nokiát oda? Szégyeld el magad :)

2011. júl. 22. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

ZTE Blade

és a nokiát lealázza a kínai cég-->pár éve nem gondoltam volna hogy a nokia ilyen szar lesz! nem értem miért nem tudják azt csinálni mint pl.samsung,lg,htc mert ezeknek a gyártóknak van androidos, WP7-es (samsungnál bada) telefonjuk is! Nokia miért nem csinálja így ?

2011. júl. 22. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
húúh ez elég egyértelmű :D :D köszi a válaszokat :)
2011. júl. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!