Szerintetek melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Mindhárom nagyon tetszik, kinézetre is és tudásra is, de lehet nem tudok vmi negatívat róluk amit ti tudtok. A lényeg: akksi bírja úgy ahogy, gps, WIFI, játékokat szépen vigye. Tehát a három telefon: Nokia C5-03, ZTE Blade és Huawei U8500. Tudom sok hasonló kérdés van, de nagyon örülnék ha segítenétek. Olyan válaszok is érdekelnek, hogy miért ne vegyem meg ezt vagy azt.2011. júl. 22. 02:34
1/5 anonim 

válasza:

Nem kell ragozni ZTE BLADE!!!!!!felkiáltójelfelkiáltójel!!!44négynégy
2/5 anonim 

válasza:

ZTE Blade, oda vissza veri a másik kettőt.
3/5 anonim 

válasza:

ZTE Blade.
Amúgy hogy hozhattál fel a ilyen hulladék Nokiát oda? Szégyeld el magad :)
4/5 anonim 

válasza:

ZTE Blade
és a nokiát lealázza a kínai cég-->pár éve nem gondoltam volna hogy a nokia ilyen szar lesz! nem értem miért nem tudják azt csinálni mint pl.samsung,lg,htc mert ezeknek a gyártóknak van androidos, WP7-es (samsungnál bada) telefonjuk is! Nokia miért nem csinálja így ?
5/5 A kérdező kommentje:
húúh ez elég egyértelmű :D :D köszi a válaszokat :)
2011. júl. 24. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!