Hogyan csináljaam hogy ne szedjen le pénzt?
ömm iggeen, nekem csak úgy jön be az ingyen facebook ha azt az alkalmazást bekapcsolom.[3G,EDGE,GPS.]ha ezt nem kapcsolom be akkor azt írja h a weboldal nem elérhető. amúgy a könyvjelzőknél van.de viszont amikor volt még pénz a kártyámon[az alkalmazás nem volt letöltve.]akkor nem írta ki az ingyen fb.nál h a weboldal elérhető.ilyenkor valyon levette a pénzt? :| [a 3G,H, be volt kapcsolva]
nagyoon jó lenne rájönni h mit is kéne csinálni mert azért kéne pénz a kártyámraa.*_*
sikerüült végree megoldanoom. : D
a beállitásoknál mindenféle szinkronizálást meg kell szüntetni. nekem igy sikerült.
voltaam bennt a t-mobilnál és van ez a GONET. 600ft 30 napra.dee ha az adatforgaloom eléri a maximum mennyiséget akkor nagyon lelassul a net.de azért érdemees szerintem.azért nem lesz olyan lassú. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!