Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan csináljaam hogy ne...

csakegyláány kérdése:

Hogyan csináljaam hogy ne szedjen le pénzt?

Figyelt kérdés
Androidoos telóm van. a marketről letöltöttem az APNdroid alkalmazást.ezzel ugye ki lehet kapcsolni a 3G/edge/gprs hálózatokat és így nem veszi le a pénzt.[állítólag.] de ha 0.facebookozni szeretnék akkor csak úgy jön be ha ezt bekapcsolom.ha lesz pénz a kártyámon akkor le fogja szednii a pénzt? valami más megoldás esetleg h ne szedje le a pénzeem és hogy az alkalmazást ne kelljen ki-be kapcsolni? : DD
2011. júl. 19. 19:29
 1/5 anonim válasza:
figyelj nekem ugyanez a próblémám és sehogysem tudom megoldani :D légyszi írd meg nekem, hogy működött-e úgy a facebook ha bekapcsoltad az adatforgalmat...annyit tudok segíteni, hogy az adatforgalmat engedélyezed és mielőtt belépsz a netre beállítod kezdőlapként a 0.facebookot, így elsőnek az jön be és elméletileg nem vesz le pénzt
2011. júl. 19. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:

ömm iggeen, nekem csak úgy jön be az ingyen facebook ha azt az alkalmazást bekapcsolom.[3G,EDGE,GPS.]ha ezt nem kapcsolom be akkor azt írja h a weboldal nem elérhető. amúgy a könyvjelzőknél van.de viszont amikor volt még pénz a kártyámon[az alkalmazás nem volt letöltve.]akkor nem írta ki az ingyen fb.nál h a weboldal elérhető.ilyenkor valyon levette a pénzt? :| [a 3G,H, be volt kapcsolva]

nagyoon jó lenne rájönni h mit is kéne csinálni mert azért kéne pénz a kártyámraa.*_*

2011. júl. 20. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
uuupsz elírtaam. *akkor nem írta ki az ingyen fb.nál h a weboldal nem érhető el.
2011. júl. 20. 15:31
 4/5 anonim válasza:
ha a gyárilag telepített facebook alkalmazást használod, vagy a marketről szedted le, úgy nem ingyenes, ne is próbáld...max wifin
2011. júl. 21. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:

sikerüült végree megoldanoom. : D

a beállitásoknál mindenféle szinkronizálást meg kell szüntetni. nekem igy sikerült.

voltaam bennt a t-mobilnál és van ez a GONET. 600ft 30 napra.dee ha az adatforgaloom eléri a maximum mennyiséget akkor nagyon lelassul a net.de azért érdemees szerintem.azért nem lesz olyan lassú. : D

2011. aug. 18. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!