Mit gondoltok a Vodafone 553ről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és olvastam néhány jó és néhány rossz tesztet. De szerintem egész jó. Fontos lenne, légyszi olyanok is írjanak akiknek ilyen van vagy volt. előre is köszi :)2011. júl. 18. 20:32
1/7 anonim válasza:
Egyik osztálytársamnak ilyen van és nem panaszkodik rá. Ha engem kérdezel, én nem vennék "névtelen telefont".
2/7 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál:) ez már nekem is eszembe jutott és még gondolkozok rajta.
2011. júl. 19. 17:39
3/7 anonim válasza:
Egyébként zenehallgatásra nem valami jó, a wifije is elég gyenge. Osztálytársam hallgatta a zenét, de olyan volt, mint az én W580i-m 10/4-es hangerőn kb.
4/7 A kérdező kommentje:
és fülhallgatón is rossz?a wifi nem lényeg annyira mert nem az internetezés lenne a főszempont :)
2011. júl. 20. 21:06
5/7 anonim válasza:
Fülhallgatóról nem beszélt, de az attól függ, hogy milyet adnak hozzá, de ha veszel hozzá minőségit, akkor biztos jó lesz :)
6/7 A kérdező kommentje:
hátha valami normálisat adnak hozzá;)
2011. júl. 25. 19:49
7/7 anonim válasza:
nekem ilyen telefonom van és nagyon szeretem, bár a wifi hiányzik, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!