Erről mit gondoltok? Átadtam vodafone mobilnetemet és aki átvette nem fizette a számlákat 6 hónapja?!
Figyelt kérdés
papírt csináltunk az átruházásról,de sajnos én még a közelében sem vagyok h tudjak vele beszélni,a telefont pedig nem veszi fel.papíron megvan hogy neki kell fizetnie a számlákat.most mit tegyek?2010. márc. 8. 20:09
1/6 anonim válasza:
nem tudom menyire lesz hiteles a papirod ha nem igazán (én erre gondolok) akkor fizethetsz
2/6 anonim válasza:
Ezt a Voda nem fogadja el, ez illegális. A mobilnet személyhez kötődik, nem a számítógéphez, mint a kábeles. Ki kell fizetned a hat hónapi számlát és le fogják tiltani a SIM kártyádat.
3/6 anonim válasza:
Ez olyan aranyos. Írtatok magatok között egy kis papírt? Gyorsan csinálj egy új papírt a szomszéd Rózsi néni nevére és lebegtesd azt amikor mennek behajtani :D.
Léteznek ilyen hülyék tényleg?
4/6 A kérdező kommentje:
DE LOL vagy te barátom:D azért szánalmas ez a bejegyzésed......te "istenkirály" gondolom te soha semmiben nem hibáztál még ....de hazudj csak nyugodtan és írd azt hogy "persze hogy nem" tudod ezt is elhiszem. ha ha
2010. márc. 9. 07:47
5/6 anonim válasza:
Elszúrtad. Ha az üzletben te kötötted meg a szerződést a Vodával, akkor ott személyit és lakcímkártyát is kértek. Ha az illető nem fizetett, akkor neked kell. Gáz, de így van.
6/6 A kérdező kommentje:
kösz,de már megoldódott...sajna nem volt igazatok:) nem nekem kell fizetni. kösz a válaszokat.
2010. márc. 13. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!