Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vodafone mobilinternet. Mit...

Vodafone mobilinternet. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Pár hete vettem USBs Vodafone, mobile connect easy internetet. Egy évig 2500 Ft havonta és korlátlan. De én félek, nehogy valami plusz összeget rá kelljen fizetni. Szóval, jól működik ez a rendszer?

Az eladó azt mondta az első havi számla picivel több lesz, a következő havi felét rászámolják, de a második havitól már csak 2500.

2010. ápr. 10. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
És most mi a kérdésed,hogy nem hazudtak e ? Ha ez akkor a válasz :nem,nem hazudtak,tényleg ennyit kell majd fizetned a jövőben.
2010. ápr. 10. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Három éve van Vodás mobilnetem, nincs vele semmi gond.
2010. ápr. 10. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
2003-ban korlátlan internetszolgáltatásra kötöttem szerződést a vodánál./8500 Ft-hó / félév múlva szerződést módosított és a 250 mega feletti letöltést pluszként kiszámlázta. Volt olyan hónap, hogy 13.500 Ft volt a számlán. A Juszt műsor /a tv ügyvédje/ foglalkozott is az esettel, mert rengeteg előfizetőt átb..szott így a voda.
2010. ápr. 10. 20:34
 4/6 anonim válasza:

üdv! 2éve van vodafone mobilnetem... és sajnos kicsit sem vagyok megelégedve vele. Korlátlan internetre fizettünk elő 2 éves hűségnyilatkozattal. Rendben működött minden mikor 1 év után a voda módositott és 5gigás korlátom lett.. (kb 5 giga nálam max egy hét alatt összejön..) utána lassítják a netet nevetséges sebességre (kb 0.5 mbit/s)

szal én nem javasolnám senkinek aki naponta netezik több órát és tölt is le.

Még nincs meg ebbe a hónapba a korlátom és most a sebesség: [link]

kiváncsi vagyok mennyi lesz ha lassítják...

2010. júl. 29. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
18 49: nekem augusztusban lesz három éve, hogy USB modemes mobilnetem van, jelen pillanatban is ezt használom. Először volt az E220 szappantartó, amellyel eleinte sok gond volt, aztán ezt idén átcseréltem USB stickre. 5G havonta, 5500 ft (ÁFA emelés miatt lett ennyi egy éve, ez nem a Voda hibája). És HSDPA, valódi szélessáv, 7.2 a sebesség, de legalább 4-6 közötti. Néha előfordul, hogy lezárja magát, kiveszem a SIM kártyát, mobilbe be, PIN ki és kész. És évente nem árt újratelepíteni. Kiválóan együttműködik az ESET Smart Security 4.2 tűzfalával. Én meg vagyok vele elégedve.
2010. júl. 29. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: az igaz, hogy bár videókat nézek, sőt néha le is töltök, de még nem volt olyan, hogy korlátoztak volna. De torrentet nem használok, az igaz.
2010. júl. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!