Miért töltődik fel olyan gyorsan a telóm?
Figyelt kérdés
bocs a buta kérdésért... de nem ahhoz vagyok szokva h percenként 5-6 %-kal töltődik. ez egybefügg azzal, h nagyon hamar merül?
xperia x8-ról van szó.
2011. júl. 16. 16:27
1/13 anonim válasza:
Lehetséges h kezd tönkremenni az aksi.
2/13 anonim válasza:
Nagy a belső ellenállása, hamar tölt, hamar merül.
3/13 anonim válasza:
Úgy tűnik elfáradt az akku.. Hány éves? Gyakran meríted le teljesen?
4/13 A kérdező kommentje:
1 hetes... ha pl. fél órát zenét hallgatok, akkor már 20%-t merül. :S
2011. júl. 16. 16:41
5/13 anonim válasza:
Kalibráld újra az aksit, feltehetően csak az aksi tölttötségi szinmérője jelez hibásan. Ha újrakalibráltatod akkor pontosabb lesz.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi, de nem nagyon értek ehhez. ha jól tudom, root-olni kell, amihez végképp nem értek. kb. azt sem tudom, h mi az. :(
2011. júl. 16. 16:48
7/13 anonim válasza:
Sok telefonon van szervizmenü egy speckó kóddal, biztosan van a tiéden is. Innen is elérhető az újrakalibrálás.
8/13 A kérdező kommentje:
eljutottam a szerviz menüig. :D most mit kéne csinálnom?
2011. júl. 16. 16:59
9/13 anonim válasza:
Úgy tudom az elején 3x16 órát kell tölteni és sosem szabad ezidő alatt teljesen lemeríteni a telefont.
Tehát tölt-használ-tölt-használ-tölt-használ. Utána normálisan" töltöd... Így tulajdonképpen formáztad az akksit. Ha tOvábbra is fönnáll a probléma, akkor PASSZ.
10/13 A kérdező kommentje:
a boltban azt mondták h egyszer 16 óra és ennyi.
de nagyon köszönöm, megpróbálom. :)
2011. júl. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!