Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy ace vagy 3?

Samsung galaxy ace vagy 3?

Figyelt kérdés

Erre a két telefonra szűkítettem le a kört de ne tudom eldönteni melyiket vegyem mert aggódok az ace 800 mhz-es processzora és az akuja miatt de ezen kívül semmi bajom vele. Mennyire láccik meg a kisebb telseítmény? Zavaró-e?

Előre is köszi:)

2011. júl. 9. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem az Ace jobb telefon.
2011. júl. 9. 15:22
 2/6 anonim válasza:
alap h ace, bár nekem 3van ami olcsobb és szeretem csak jönne ki a rohadt fggetlen froyo... Amugy ace joval jobb sztem
2011. júl. 9. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
ace sokkal jobb
2011. júl. 9. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért az Ace miatt aggódsz, mikor a 3 eltörpül mellette...?
2011. júl. 9. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
teljesen más architektúrára épülnek. a 3-ban ARM 11 van, ami pár éve még csúcs volt. az Ace-ben meg MSM 7227, amit közép-alsó kategóriára szántak direkt, viszont ehez tartozik grafikus gyorsító is. Az a +200 mhz nem sokat számít az Ace-nél, mert az a proci igazából 600mhz-es. De az Ace tényleg jobb teló, gyorsabb is vmivel és játékokhoz is jobb.
2011. júl. 9. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. júl. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!