Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ajánljátok mindenkinek...

Miért ajánljátok mindenkinek az ócska, gagyi ZTE Blade-et?

Figyelt kérdés

Vannak vele egy árban sokkal normálisabb telók is, pl: X8, X10 Mini Pro, Galaxy Mini, Lg Me P350, és még sorolhatnám.

Mire ez a nagy reklám ennek a kínai vacaknak?

2011. júl. 8. 18:41
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

Öhm.fail:)miben normálisabbak? abba hogy nem zte hanem ericsson,samsung,lg?ez nagy baromság már nem azért...

És ezt már ezerszer leírtam mindenféle fórumon...

Ha HTC blade lenne biztos nagyobb híre lenne(igaz így is már több mint 2milliót adtak el)mert ez a gyártó még EGYENLŐRE(!!!)nem annyira ismert.

2011. júl. 8. 20:23
 22/32 anonim ***** válasza:
de amúgy ismert gyártó csak nem mo-n. eddig főleg csak netes eszközökben modem, router stb. és vezetékes telefonokban/ alsókategóriás mobilokban mozogtak. de most hogy ekkora őrület lett az okostelefon beszálltak ők is.
2011. júl. 8. 20:25
 23/32 anonim ***** válasza:

Igaz, SGS2-höz képest szar.

De te tényleg olyan hülye vagy (költői kérdés, tudom a választ), hogy egy 140k-s telót egy 40k-s telóval hasonlítasz össze?

X8 meg hihetetlen gagyi telefon, rossz kézbe fogni.

Én sem vagyok egy ZTE fan, sosem vennék magamnak, de azért nem vagyok annyira hülye, hogy azt mondjam, egy gagyi X8 jobb nála.

2011. júl. 8. 20:49
 24/32 anonim ***** válasza:

Ha csak azért tetted fel a kérdést, hogy ócsárold azt, amit úgy látszik még nem is használtál, akkor nincs mit hozzáfűznöm, legfeljebb azt, hogy több mint fél éve használom, és esze ágában sincs szétesni és nem azért mert szigetelőszalaggal körültekertem.

Most, hogy jobban megnéztem, fenntartom a véleményemet és elfogadom, ha másnak más készülék tetszik..

Más készülékét nem fikázom, legfeljebb műszaki adatokat hasonlítok össze és az általam megfontolandónak tartott különbségekre hívom fel a figyelmet.

2011. júl. 8. 21:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Én használtam Blade-t is és a mostani Motorola defy-t is. Emellett Galaxy 3-at, HTC Wildfire-t is.

A Blade veri a Galaxy 3-at és a Wildfire-t is, de a defy klasszisokkal jobb, mint bármelyik.

Blade anyaghasználatán látszik, hogy hihetetlenül olcsó, én tuti nem venném meg magamnak, de ez azért van, mert nekem fontos a minőség.

2011. júl. 9. 14:43
 26/32 anonim ***** válasza:
persze, hogy jobb a Defy, mert abban Cortex A8 van. meg nem is egy kategóriába szánták őket.
2011. júl. 9. 15:49
 27/32 anonim ***** válasza:
amit kiraktál az tényleg szarabb nála de galaxy gio pl már veri szerintem.Gio tulajdonos vagyok.
2011. júl. 9. 16:00
 28/32 anonim ***** válasza:
én ha Blade-et vennék, szerintem egy Orange San Francisco-ra ruháznék be Amoled kijelzővel.
2011. júl. 9. 16:02
 29/32 anonim ***** válasza:

^ max ha kifogsz egy régit ebayen, az OSF-eket is régóta TFT-vel árulják :(

Mókás thread :D

2011. júl. 10. 16:59
 30/32 anonim ***** válasza:
simán kilehet fogni :) vann fenn jópár amoledes. persze az árát is megkérik, de még azon az áron is megéri.
2011. júl. 10. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!