Nem ciki elővenni egy ZTE Blade-et az iskolában?
Venni szeretnék egyet, és mivel van a suliban wifi, ki kéne használni. Azonban a padtársam eléggé szegény, de amúgy nagyon jó arc, és nem akarom, hogy azt higgye, arcoskodok előtte. Annak ellenére, hogy ez a telefon is olcsónak mondható.
Nem lenne gáz, nem értene/értenének félre?
Mert ennyire rossz lenne a minősége?
A másik, amit kinéztem, az az SE X8-as. Nem rossz, viszont ez jobban bejön. :)
Igen, arról én is olvastam, hogy pixelhibásak. :D
De örülök, ha tényleg nem egy bóvli kínai cucc. :)
Köszi a biztatást! :D
Áhh, nem mondom neki. :) Jó arc srác amúgy nagyon.
És a ruházattal sem volt sosem probléma. Többször is mondta már, hogy jól néz ki az ingem, pólóm, stb.
Köszönöm a válaszod! :)
A "torna egylettelről" igen rossz tapasztalataim vannak, olyanyira, hogy mai napig a 3-4 éves sony ericsonomat használom, pedig ott a tök új érintős zte telóm:-(
(persze lehet, hogy jók az androidos zte telók, de nekem olyabra sajnos nem telik:-( ).
A ZTE-nek kijelző a gyengepontja, bárki bármit mond,a pixelhiba,az pixelhiba.Ugyanez a teló Orange San Francisco néven,AMOLED kijelzővel is megjelent "nyugaton".Na ha olyat tudsz szerezni,akkor nem lesznek kijelzőgondjaid.
Ennél a telonál nem a felbontással van a gond,hanem a kijelzők elavult technológiájával.
Amugy pedig a ZTE,meg szinte az összes androidos mobil jellemzője, hogy nem hivalkodó,tehát nem tűnik többnek,amit tud,sőt inkább kevesebbnek.
Félreértés ne essék, nem vagyok a ZTE ellen,én is csak a kijelző miatt vettem helyette Samsung G3-at, na meg azért mert a ZTE-nél akkoriban 15 ezerrel olcsóbban tudtam megvenni.A hardvere gyengébb és a szoftvere se igazán jobb,viszont a kijelző használata olyan szintű rajta, amit csak Iphone-nál tapasztaltam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!