Nem ciki elővenni egy ZTE Blade-et az iskolában?
Venni szeretnék egyet, és mivel van a suliban wifi, ki kéne használni. Azonban a padtársam eléggé szegény, de amúgy nagyon jó arc, és nem akarom, hogy azt higgye, arcoskodok előtte. Annak ellenére, hogy ez a telefon is olcsónak mondható.
Nem lenne gáz, nem értene/értenének félre?
Venni szeretnék egyet, és mivel van a suliban wifi, ki kéne használni.
Inkább a tanár szavait használd, ne a suli wifijét. De amúgy elég sok helyen pont a hozzád hasonlók miatt le van jelszavazva. Netezz otthon, ne a suliba.
Trágya kijelző? Az a legjobb része az egész telefonnak, amiatt vettem meg.
És ne foglalkozz mások pénzügyi helyzetével, nálam fordítva volt, engem az egyetemen néztek le az ájfónnégyes zsúrpubik, amiért Bladet vettem. Egy percig sem érdekelt, nekem erre volt szükségem, ezt vettem.
ZTE? Mi ez? Zalaegerszegi Torna Egyesület?
Ne viccelj már!? Ez nem fogja irigyelni tőled egy hajléktalan alkesz sem!
A telefon a Nokiánál kezdődik és ott is ér véget! Ezt jól vésd bele a tyúk eszedbe! Nokia!
Na a Nokiád... Az tényleg a csöveseknek való, te szerencsétlen! -.-
Köszönöm a válaszokat! :)
Ja, és ha már ZTE, akkor Zalaegerszegi Torna Egylet.
Okosabb vagy, ha csöndben maradsz ezek után...
A telefon a Nokiánál kezdődik és ott is ér véget!
Azt esetleg elolvastad e, hogy a nokia a csőd szélén van, és most próbál kimászni belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!