Samsung Wave /// Samsung galaxy ace /// Motorola Defy?
Figyelt kérdés
irtam egy Samsung Galaxy Ace , Motorola defy -s kérdést . ez még továbbra is szeretném de találtam ezt a Wave 2 -st ezt megérné megvenni? jobb az ace , vagy a defy-nél ?
alkalmazások , multimédia, szeméylreszabhatóság alapján...
Egyszerűen csak aztmondjátok melyik a jobb ezek a szempontok alapján?
2011. júl. 7. 07:22
11/13 anonim 

válasza:

A Defy lehet, hogy strapatelefon, de szerintem egy átlagos felhasználónak ez szinte teljesen fölösleges. Nekem egy egyszerűbb kisokos telefonom van, és azt is már ejtettem le metlakira többször is, és a többi telefonomat sem kíméltem jobban, mégis mind túlélte.
12/13 anonim 

válasza:

Az Ace személyre szabhatóbb.
Vagy az Ace vagy a Defy.
Bár mint a 3 nagyon jó.
Válaszd azt, amelyik neked tetszink.
13/13 anonim 

válasza:

MITŐL SZEMÉLYRE SZABHATÓBB AZ ACE, MAGYARÁZZA MÁR EL VALAKI!
Androidról van szó, olyan launcher-t és beállításokat használsz, amilyet akarsz! Ne legyetek már ilyen hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!