Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Wave /// Samsung...

Samsung Wave /// Samsung galaxy ace /// Motorola Defy?

Figyelt kérdés

irtam egy Samsung Galaxy Ace , Motorola defy -s kérdést . ez még továbbra is szeretném de találtam ezt a Wave 2 -st ezt megérné megvenni? jobb az ace , vagy a defy-nél ?

alkalmazások , multimédia, szeméylreszabhatóság alapján...

Egyszerűen csak aztmondjátok melyik a jobb ezek a szempontok alapján?

2011. júl. 7. 07:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
defy
2011. júl. 7. 07:28
 2/13 anonim ***** válasza:
a defy az nem jó 2-hét után elromol benne a hangszóró szerintem samsung galaxy ace
2011. júl. 7. 07:29
 3/13 A kérdező kommentje:

Aztnemtudom a Wave 2 -ről nemsokat tudok de nagyon jónak néz ki ... csak ugye az Bada op. rendszer megy rajta ...

tehát alkalmazások szempontjábol a samsung a legjobb gondolom

2011. júl. 7. 07:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Defy. Legalább egyel magasabb kategória mint a másik kettő. Fél éves, és semmi baja a hangszórómnak... Persze vigyázok rá.
2011. júl. 7. 07:43
 5/13 A kérdező kommentje:

Ha neked van Defy-d akkor légyszi egy kicsi tudósítást adj róla... android market-ben mennyi applikáció tölthető le? milyen a multimédia?

vagyis csak aztkérném adj egy kis leírást? :S mert énis ezt szerettem volna először legjobban de most a Wave 2 jobban tetszik

2011. júl. 7. 07:45
 6/13 anonim ***** válasza:
A Wave 2-ben a Bada rendszer is nagyon jó, hasonló az Android-dal.Rengeteg letölthető alkalmazás van a Bada-ra, gyors rendszer, és az applikációk legnagyobb része ingyenes is.
2011. júl. 7. 08:30
 7/13 A kérdező kommentje:
ezért szeretném a wave-t :) de nemtom akkorse hogy megéri e ... hogy a samsung beinditja e - a bada rendszert mert még nagyon virágzó helyzetben van ... mongyuk az iga a wave-el nemjárhatnék rosszul a bada-nál ugye ez a csúcskészülék
2011. júl. 7. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Inkább defy. De ha nem tetszik akkor ott az Ace. A Wave és is jó de azt inkább ne.
2011. júl. 7. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Taperold meg mind a három telefont, próbáld ki működés közben, és amelyik jobban tetszik válaszd azt. Szerintem mind a 3 jó készülék.:)
2011. júl. 13. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Az Ace személyre szabhatóbb.
2011. júl. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!