1/12 bp1985 válasza:
Te tudod, hogy mennyit telefonálsz. De ha nem sokat, akkor igen.
2/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltuk,hogy ezen csak a fontosabb dolgok miatt telefonálnának,a többit majd otthon.Eddig úgy néz ki,hogy a 2 gyerekünknek Samsung Galaxy 3-at és Samsung Galaxy Mini-t fogunk venni.Önök szerint megfelelőek ezek a telefonok tinigyerekeknek? Arra gondoltunk,hogy ez a csomag azért lenne jó,mert tudnának e-mail-t küldeni mondjuk az osztálytársaiknak azonnal.
Köszönöm az eddigi választ/válaszokat.
2011. júl. 6. 15:16
3/12 anonim válasza:
ezek tök jó telefonok nekem nagyon tetszenek és nagyon beváltak a Samsung telefonok :)
4/12 anonim válasza:
"Úgy gondoltuk,hogy ezen csak a fontosabb dolgok miatt telefonálnának" akkor ezeket csak netezéshez vennétek? akkor vannak olcsóbb tablettek, A telenornál meg szerintem elég rossz a net. ennyit e-maileznének? Most ha magamból indulok ki akkor én kb évi 3-4 mailt küldök el, tehát azt nektek kell tudni hogy így megéri e, ebbe a csomagba egyedül a korlátlan böngészés ami jó, de ahogy írtam nem valami jó a netszolgáltatásuk. A telefonok pedig szerintem megfelelnek persze ha szeretnek töltögetni és értenek valamennyit az androidhoz.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért telefonálnának is rajta,de ennyi pont elég lenne.Nem jó az Internet ezekben a csomagokban?
2011. júl. 6. 15:38
6/12 anonim válasza:
nem ezekben a csomagokban hanem a telnornál
7/12 anonim válasza:
Telenornál nekem is borzasztó volt a mobil net (nagyon lassú), miután T-ről váltottam..
8/12 bp1985 válasza:
Most már jó, mert itt a zte hálózat, illetve a hipernet. Eddig valóban katasztrófa volt. Az a két samsung meg teljesen jó.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor már jó?:D
2011. júl. 6. 17:26
10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek ment a zöld kezecske!
2011. júl. 6. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!