Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez megfelelő cipő 2 éves...

Ez megfelelő cipő 2 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 7. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
kicsit drága nem? nemsoká kinövi...
2011. máj. 7. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl magas a szára(legalábbis a képek alapján).Nekünk azt mondta az ortopédus,hogy legyen jó magas a bokájánál ami tartja a lábát a gyereknek.
2011. máj. 7. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
miért a cipőnek kéne tartania a gyerek lábát? arra van az izomzata nem?
2011. máj. 7. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire hajlik a talpa. Én azt szoktam figyelni.
2011. máj. 7. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon jó gyerek ortopédusunk van.És azt vallja,hogy a legjobb mezítláb!És minél többet legyen mezítláb.

először én is meg megvettem a hasonló árban lévő cipőket.de pl tavaszra nyárra már nem adok ennyit neki ki.Nekem 3éves a nagy,van egy rendes cipőnk-ált adidas kb 8e ft,de ebben nem megyünk játszani ,ez csak utazáshoz vagy ha pl motor nélkül megyünk le valahova sétálni,boltba stb..a játszó térre pl :kínais torna cipőt veszek.Kérdeztem a dokitól okozhat e ez gondot?Mondtam neki max egy nap 2-3 órát van a lábán,de ez a határ,mert mi nem kertesben lakunk és két babával le sem jutunk minidg a játszó térre..+kutya,de minden nap kétszer lemegyünk..sokszor csak motorozni.azt mondta ha nem vilese sokat cipőt a gyerek akkor semmilyen gondot nem okoz!

Nekem a nap többi részében mezítláb van itthon,és nem azért mert én akarom,hanem mert ő leveszi a zokniját.És ha nem fázik a lába nem bánom.szval A lényeg,egy ilyen korú gyereknél már sztem nem kell a magasított boka rész ,mert tud stabilan járni ,és használja az izomzatát,és ha nincs sokat a lábán akkor meg felesleges.Ha bele gondolsz most megveszed és kb egy hónapot sem biztos,hogy hordja majd,mert borzalmasan melege lesz a lábának..és szandi kell rá...abból mi pl mindig bőrt veszünk ,van wink márkabolt és töb jó haránt emelős kis kívül belül bőr szandikat lehet kapni.Imádta agyerek is és állíthatóak szval stabilan tud benne menni..kb 3-4 e ft..én próbáltam a siestát és hasonló márkákat és egy pár cipő össze hasonlítása után rájöttem ,nem biztos,hogy feltétlen az a jó ha drága vagy márkás valami.a kialakítását nézd ,azt,hogy mennyit veszi fel és mire használja...2gyermekes anyuka..

2011. máj. 7. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk azt mondta a gyógytornász,hogy magasított legyen a kérge ami tartja benne a lábát,mert a gyerekek nagy százalékának befelé dől a bokája+legyen bőr és ne legyen benne harántemelő.Na akkor most milyen is a jó cipő?

Ez örök vitatéma mindenhol ahol gyerekek vannak,én ezért megnézettem egy ortopédussal is a lábát(maszek alapon),és azt ajánlotta amit a nagy fiam gyógytornásza!Az én fiam amikor megnézettem akkor volt 2 éves,és még egy picit befelé dőlt a bokája.

2011. máj. 13. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!