Galaxy Ace, vagy Defy? Miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 09:22
2/9 anonim 

válasza:

Defy. Jobb hardver és ütés-, por- és vízálló.
3/9 csapacsupa 

válasza:

Defy. Van egy Legend-em, amit szeretek és mindig azt használom, meg van egy Defy. Idáig túlélte, hogy beleesett a bográcsba, leöntöttem sörrel, azzal mentem fürdeni, túlélte a VOLT Fesztivált, stb... Szóval strapabíró és hömbölögni csak ezt a telefont ajánlanám. Főleg, hogy még viszonylag gyors is és az akkumulátor is jól bírja.
Ellene szólhat, hogy az esetek 90%-ában nem magyar nyelvű a menü, ha csak azt a forgalmazó meg nem oldotta valahogy, vagy hogy pl. nem sok az igazán jó custom ROM amit cserélni lehet rajta. Ha mondjuk ezek nem érdekelnek, akkor ez egy nagyon jó telefon azért az árért amit elkérnek érte.
4/9 anonim 

válasza:

egyik rosszabb mint a másik. 2 kukábavaló telefon... pardon..ezeket nem nevezem telefonnak, legfeljebb papírnehezéknek. Nokia N8 (ha jót akarsz és nem egy műanyag hulladékot).
5/9 A kérdező kommentje:
A Nokia egy nagy Sz@r semmit se ér, azzal a mocskos simbyan-ával!!!!!!
2011. júl. 5. 10:37
6/9 levikécske 

válasza:

an nokia tényleg szar!!!! defy most nagyon jok a motorolák...
7/9 csapacsupa 

válasza:

A Defy kukába való? Mondjuk már egy kukába is beleesett mikor be voltam kormolva. Olyanba amiben levesedett a cucc, de hát mivel olyan telefon, fogtam és mosószerrel meg vízzel lemostam. Nokia N8 bírná? ;-D
8/9 anonim válasza:
Attól hogy te Nokia fan vagy nem kell leszavazni a jó androidos telefonokat. A symbian mivel bővíthető és mennyire gyors??? Androidhoz képest semmi!
9/9 anonim 

válasza:

Én a nokiat is szeretem valamilyen szinten. Még sose volt androidos telefonom, most lesz az első, méghozzá egy defy. Félek is kicsit tőle, mert hát ugye angol is, meg symbian után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!