Új teló, furcsa hangja van a kamerának. Visszavinni nem akarom, mert amúgy jó képeket készít. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Exponálásnál egy rövid zümmögő hangot ad ki (nem a hangszórón keresztül) ezen kívül viszont jó képeket készít. Az a poén az egészben, hogy az előző telefonom is ugyanezt a hangot adta ki, csak kicsit halkabban. Azt nem vittem vissza...lehet, hogy valami rugónak a hangját hallom? Fogalmam sincs, kíváncsi vagyok.2011. júl. 4. 21:23
1/1 anonim válasza:
nekem az SE x10-esem volt ilyen. semmi baja, csak a kamera ilyen hangot hallat mikor fókuszál, ez természetes az optikájából adódóan. megjegyzem különleges, más telefonnál nem tapasztaltam. nekem tetszett, ne zavarjon ez a kis apróság semmi gond a kamerával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!