Ha szétfolyt a telefonom érintőképernyős részében a folyadék, de nem tört be a kijelző, nem nyomódott meg a telefon, stb, érdemes visszavinni Djuice-ékhoz?
Szombaton este az asztalon hagytam, reggelre ilyen volt. :( Nem járt senki arrafelé, és én sem tettem rá semmit. Na meg azon gondolkodtam, hogy ha megnyomta volna valami, akkor már a kijelző is törött volna. :(
Mondjuk nekem gyanús, hogy ez valami gyártási probléma is lehet akár.. Alcatel...
Alcatel OT 880, azt hiszem... Van teljes billentyűzete is. Nyilván nem óriási minőségre számítottam, ami ezt a telefont illeti, de azért nem félévig kellene bírnia véleményem szerint. Előtte Samsung Corbym volt, azzal is ugyanúgy bántam , mint ezzel, és nem lett baja. :( Az ilyesmire szoktam vigyázni, mert hát nem az égből potyog, de úgy néz ki, hogy most beleválasztottam.
A garanciapapírt majd megnézem, csak az a tapasztalatom, hogy a szervízt nem érdekli, hogy mit ígér a papírban, mert ha akarják, úgyis kihozzák arra a történetet, hogy én vagyok a hibás, ezért kérdeztem, hogy mi a tapasztalatotok. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!